Corturi

  Daca esti in cautare de corturi camping, corturi expeditie sau corturi de munte, ProAlpin iti pune la dispozitie o gama variata unde poti gasi exact cortul potrivit. Pe site, imediat dupa selectarea categoriei de cort pe care o cauti (cort drumetie, cort camping, cort ultrausor sau de expeditie), poti sa aplici filtrele din partea stanga a paginii pentru a filtra corturile in functie de numarul de sezoane, numarul de persoane, activitatea la care vrei sa folosesti cortul, greutate si alte detalii.

  Alege un cort tinand cont de cateva detalii:

  • - forma cortului care iti asigura stabilitatea si este aleasa in functie de locul in care urmeaza sa-l folosesti
  • - greutatea cortului si dimensiunea acestuia
  • - interiorul cortului trebuie sa fie 100% respirabil si completat de o folie de podea 100% waterproof (in general este 5000, 7000, 10.000 mm H2O)
  • - exteriorul 100% rezistent la apa (impermeabilitatea materialulul exterior recomandata este de minim 3000 mm H2O)
  • - betele de cort sunt de regula din duraluminiu sau fibra de sticla. Au o contributie mare la stabilitatea cortului

  Cort Robens Starlight 2 - 2 persoane

  Robens Starlight pentru 2 persone este un model de cort de 3-4 sezoane foarte popular si apreciat de montaniarzi. Are o greutate minima de 2.2 kg si este un cort dublu versatil. Instalat ca atare pentru campare obisnuita sau utilizat ca o simpla prelata prin indepartarea cortului interior.

  Impermeabilitatea exterioara de 5000 mm este datorata materialului Poliester cu acoperire poliuretanica pe interior, acelasi sistem se utilizeaza si la podea, oferind o impermeabilitate de 10000 mm coloana de apa.

  Cortul este foarte stabil datorita formei si contine in plus chingi de tensionare suplimentara. A fost testat pentru stabilitate in mediu simulat de vant cu 157 km/h.

  Cortul prezinta elemente de noutate si functionalitate in utilizare: betele mici laterale care ofera spatiu suplimentar la picioare si cap; ventilatii suplimentare in partea de jos a cortului cu posibilitatea de inchidere sau deshidere de la interior la exterior; buzunare pentru accesorii.

  Cort Robens Lodge 2 - 2 persoane

  Modelul de cort Lodge pentru 2 persoane este ideal pentru orice tip de activitate outdoor. Ofera un spatiu generos, are 2 intrari diametral opuse pentru o mai buna ventilatie si, asemenea celorlalte corturi de la Robens, prezinta cateva elemente de noutate si functionalitate.

  Forma geodezica ii confera stabilitate, cortul fiind testat in mediu simulat pentru ploaie si vant, iar intrarile cu cele 2 folii permit expunerea totala sau partiala a spatiului de depozitare.

  Impermeabilitatea exterioara de 5000 mm, respectiv podeaua de 10000 mm coloana de apa si greutatea de 3.3 kg il pozitioneaza intre cele mai apreciate corturi de tura. Micile detalii in design cum sunt: chingile suplimentare pentru tensionare, aerisirile pozitionate lateral jos, buzunarele interioare pentru accesorii sau coarda interioara pentru agarate echipament aduc un plus de functionalitate si confort in utilizare.