Colțari și sisteme antialunecare

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

3 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

3 Produse

Sisteme antialunecare

Crampoanele sau ,,ghearele de pisica,, cum mai sunt numite de iubitorii de drumetii montane, sunt sisteme anti-alunecare utile in drumetiile pe teren inghetat.

Crampoanele au constructie simpla, cu un sistem cu varfuri metalice ascutite, din otel inoxidabil, cu durabilitate ridicata, se fixeaza ferm pe bocanci, ghete sau pantofi de alergare, cu un sistem de lanturi si banda de fixare flexibila, din cauciuc durabil, realizata dintr-un elastomer rezistent pana la temperaturi de -40 grade Celsius.

Coltii foarte ascutiti din otel patrund in zapada inghetata si faciliteaza aderenta in conditii solicitante, pe teren inghetat.

Crampoanele sunt folosite, de regula, in drumetii montane in sezonul rece, cand exista posibilitate de inghet/ninsoare, la alergarea pe traseu, pe zapada inghetata, dar si in zone urbane de altitudine.

Crampoanele pot fi folosite cu majoritatea ghetelor sau bocancilor de munte, precum si cu pantofii de alergare, sunt simplu si rapid de fixat pe incaltaminte si ocupa foarte putin spatiu in rucsac.

La ProAlpin gasiti crampoane anti-alunecare de la brandul Snowline.

Crampoanele anti-alunecare nu inlocuiesc coltarii clasici si nu se utilizeaza in zonele accidentate si/ sau cu panta accentuata!