Arzator Primus Omni-fuel

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Arzator Primus Omni-fuel este cel mai avansat arzator care functioneaza cu diferiti combustibili. 

Este realizat din materiale tehnice de inalta performanta pentru a oferi functionalitate si este conceput astfel incat sa infrunte cu succes conditiile extreme de temperatura, si altitudine, atat ridicate cat si scazute. Are un sistem de incalzire rapid care ajuta la economisire de timp si combustibil.

Modelul de arzator Omni-fuel de la Primus functioneaza cu gaz, gazolina / petrol, motorina sau kerosen, chiar si combustibil pentru avioane. Este prevazut cu buton de control separat, putand astfel ajusta flacara pentru a furniza caldura necesara.

Este insotit de diverse accesorii precum rezervor de combustibil din aluminiu, pompa, instrument de curatare periodica, 3 duze pentru diferite tipuri de combustibil.

Are o greutate de 441 g, o putere calorica de 3000 W si un timp de fierbere de 3 minute + 40 s. Dimensiunea acestuia este de 140 x 85 x 70 mm.

Avantaje arzator Primus Omni-fuel:

- functioneaza cu diferiti combustibili (gaz, gazolina / petrol, motorina sau kerosen, chiar si combustibil pentru avioane)
- realizat din materiale tehnice preformante
- util in conditii extreme de temperatura
- sistem de incalzire rapid (timp de fierbere de 3 minute + 40 s)
- dimensiune 140 x 85 x 70 mm
- greutate 441 g
- putere calorica 3000 W 
- prevazut cu multiple accesorii: rezervor combustibil din aluminiu (0.6L), pompa, instrument de curatare periodica, 3 duze

Specificatii

Producator Primus
Greutate (kg) 0.4410
Inaltime 140 x 85 x 70 mm
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5