Bete telescopice

Position
Set Descending Direction

Grid List

28 pe pagina

8 Produse

Position
Set Descending Direction

Grid List

28 pe pagina

8 Produse

Betele de trekking sunt un accesoriu foarte util pentru cei care merg in ture pe munte, fiind de un real ajutor mai ales la coborari. Acestea maresc stabilitatea laterala si sustin articulatiile genunchilor. Sunt usor de inclus in bagaj, datorita constructiei telescopice si a greutatii reduse. Sunt fabricate in general din fibra de carbon sau aluminiu.

ProAlpin ofera o gama variata de bete de treking de la producatori recunoscuti in intreaga lume pentru calitatea si durabilitatea produselor lor: Altus, Zajo si Fizan.

Betele de trekking Zajo sunt rezistente si usoare, putand fi folosite timp indelungat fara nicio problema. Sunt realizate din carbon si aliaj de aluminiu.

Betele de trekking de la Fizan sunt utile si preferate in special pentru alergarea montana, maratoane sau drumetii obisnuite datorita sistemului de bete Concept, patentat de catre cei de la Fizan. Acestea sunt usoare,realizate din Aluminiu si sunt structurate pe 2 sau 3 segmente.

Recomandate pentru hiking avansat, betele de trekking de la Altus au greutate redusa, fiind realizate din aluminiu, cu varful din Widia, un aliaj dur, carbura metalica (cemented carbide).