ProAlpin.ro Blog

700 KM pe bicicleta prin insulele canare!

O proiectie foto care invita publicul clujean Joi, 20 februarie 2014 la ora 20. 00 la biblioteca „Heltai” (str. Clinicilor nr.18, sala 2 demisol)

Imagini surprinse pe parcursul a 700 de km pedalati prin desert, pe teren vulcanic, prin paduri de pin si litoral stancos de catre Mihai Adrian Stetco si Robert Török cu intreg echipamentul de campare si dotare pe biciclete. Peisajele oferite de insulele Canare, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria si Tenerife  sunt minunate, surprinse in perioada Craciun – Revelion 2013 / 2014. In plus, veti putea urmari si ascensiunea pe muntele Teide, cel mai inalt arhipeleag, depasind peste 3700 metri altitudine.

Aceasta actiune se inscrie in programul VELOMOND desfasurat de Clubul de Cicloturism „Napoca” , care vizeaza parcurgerea pe bicicleta a traseelor lungi, pe diverse continente. Documentarea si promovarea acestui tip de activitate este o alternativa ecologica de turism international.

Clubul de Cicloturism „Napoca” (CCN) este o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista care militeaza de peste 20 de ani pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Mai multe informatii gasiti aici

Despre autor Vezi toate articolele Site autor

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alatura-te celor peste 2900 abonati

Esti primul care afla cele mai tari oferte si mereu la curent cu noutatile.

Ne bucuram ca ai apreciat articolul!

Send this to a friend