ProAlpin.ro Blog

Brasov Heroes – Cursa cu obstacole a comunitatii

Daca doresti sa fii Erou, atunci retine data de 18 octombrie – „Brasov Heroes. Cursa cu obstacole a comunitatii”.

 

Brasov Heroes reprezinta un eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitatea locala, realizat  in cadrul unei curse cu obstacole.

Organizatiile locale propun cauze, iar alergatorii care vor sa se inscrie la cursa aleg o cauza pe care o sustin cu 50% din taxa de participare si mobilizarea prietenilor care pot sa doneze pentru acelasi proiect. Cauzele pot fi gasite pe site-ul Brasov Heroes.

Pe 18 octombrie, la Lacul Noua, cu incepere de la ora 10.00, se va da startul celei de-a doua editii a cursei cu obstacole a comunitatii, Brasov Heroes. Cursa cu obstacole va cuprinde doua trasee de lungimi diferite, 4 kilometri si respectiv 7 kilometri. Obstacolele vor putea fi parcurse atat de amatori, cat si de profesionisti, individual, in echipa, ori cu familia.

banner_bergans_animat

Evenimentul e organizat de Fundatia Comunitara Brasov, in colaborare cu Primaria Municipiului Brasov si Carpathian MTB Trails. Organizatorii ii invita pe toti brasovenii sa se inscrie si sa participe sau sa sustina prin donatii o cauza umanitara.

„Cei care doresc sa alerge in cursa cu obstacole isi pot alege cauza pe care vor sa o sustina iar 50% din taxa de participare va merge catre cauza aleasa. Cei care nu doresc sau nu pot sa alerge, pot alege sa se implice sustinand, printr-o donatie, alergatorul preferat sau pot dona direct pentru cauzele inscrise”, se arata intr-un comunicat.

„Prin Brasov Heroes dorim sa aducem si in acest an impreuna cat mai multi oameni care cred in forta comunitatii si a responsabilitatii sociale. Consideram ca aceasta forta poate produce schimbari pozitive acolo unde este nevoie si ne propunem, ca si Fundatie Comunitara, sa jucam un rol activ in dezvoltarea spiritului filantropic local”, a declarat director executiv al Fundatiei Comunitare Brasov, Mihaela Andries.

banner_robens_animat

Intre cei 29 de ambasadori ai cauzelor, se numara nume cunoscute din administratia locala si mass-media, precum si sportivi. E vorba de sportivii: „Marius Rus (campion national la Iron Man, singurul roman care a terminat 24 de curse Iron Man) si Andrei Rosu (sportiv de anduranta, castigator al cupei mondiale de ultratriatlon, proba de triplu ironman, primul om din lume care a finalizat circuitul 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente – record inregistrat in Cartea Recordurilor)”, mai spun organizatorii Brasov Heroes.

Pana acum s-au inregistrat peste 260 de participanti, si se preconizeaza ca pana la startul competitiei sa se inscrie in total 350 de oameni.

Despre autor Vezi toate articolele Site autor

Nascut, crescut, rafinat in orasul de la poalele Tampei. Prefera confortul cabanelor si drumetiile de o zi, doua.
Traseul preferat: Muntii Fagarasului (Cabana Sambata - 1401 m) - Fereastra Mare a Sambetei - 2188 m

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alatura-te celor peste 2900 abonati

Esti primul care afla cele mai tari oferte si mereu la curent cu noutatile.

Ne bucuram ca ai apreciat articolul!

Send this to a friend