ProAlpin.ro Blog

Canionul 7 Scari – obiectiv turistic de weekend!

Acesta constituie un punct de atractie important si conform agentiei nationale de presa este vizitat de zeci de mii de turisti anual. Avand in vedere aceasta zona minunata, oficialitatile locale au realizat investitii, au refacut pasarelele si panourile de informare si au securizat scarile.

De-a lungul traseului marcat cu o banda galbena se gasesc popasuri dispuse la distante mici unul fata de celalalt. Astfel, va puteti odihni la „Valea Sipoaia”, la „Cascada cu Apa Vie” sau la ” Luminisul Insorit”. La 100 de metri in aval de canion se gaseste cabana Sapte Scari unde este amenajat un mic bufet.

S-au montat banci si mese noi pentru a te bucura de un adevarat picnic in familie. O iesire care nu necesita o investitie mare in echipament iar aerul curat de munte, aventura si linistea te ajuta sa uiti de o saptamana agitata.

Traseul se recomanda persoanelor cu o conditie fizica modesta si de asemenea copiilor. Astfel, daca va doriti un weekend in natura, canionul poate fi alegerea ideala.

Localizat in muntii Piatra Mare, are o lungime de 230 metri si o diferenta de nivel de 60 de metri. Sunt prevazute 10 scari metalice care urmaresc  traseul cascadelor formate prin caderea apei din paraul „Sapte Scari”

Un zvon care circula se refera la constructia unei tiroliene cu o lungime de 2 kilometri, cea mai lunga din tara dupa cum anunta oficialitatile.

Nu pot decat sa ma bucur si sa va urez o drumetie de munte frumoasa la Canionul 7 Scari care cu siguranta iti poate face ziua mai frumoasa!

Despre autor Vezi toate articolele Site autor

2 comentariiLasa un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alatura-te celor peste 2900 abonati

Esti primul care afla cele mai tari oferte si mereu la curent cu noutatile.

Ne bucuram ca ai apreciat articolul!

Send this to a friend