ProAlpin.ro Blog

Catarare pe stanca de creta si ciocolata? Da, cel mai bun Climbing Movie!

Intotdeauna ma surprind si ma fascineaza persoanele pasionate si experte pe segmentul lor de activitate, persoanele care se autodepasesc continuu. Aceasta femeie care participa frecvent la concursuri de climbing a castigat in 2009 2 premii alaturi de echipa ei de filmare: Best Climbing Movie in cadrul Mountain Film Festival, dar si  Audience Award.

Elasticitatea miscarilor, precizia pasilor si talentul regizoral au facut din aceasta aventura o experienta a culmilor pe care le poate cuceri omul, la propriu si la figurat. Natalija Gros, cataratoarea venita parca dintr-o alta dimensiune, o dimensiune in care legea gravitatiei ori nu exista, ori nu importa pe nimeni, reinventeaza proverbul ,,ca pestele in apa” – cum am putea oare sa-i spunem, pentru ca se misca cu atata lejeritate, calm si placere, incat stancile par a fi parte din ea. Este una din putinele persoane din lume care au putut escalada un perete atat de dificil, aproape neted, perfect vertical!

Filmul a fost numit ,,Chalk & Chocolate”, si stau sa ma intreb de ce? Oare pentru ca nuantele marmorate ale calcarului trec de la sidefiu la aramiu, ori pentru ca fata asta chiar gusta ,,inaltimile” ca pe un desert delicios si care da dependenta?

Voi ce ziceti?

Chalk&Chocolate with Natalija Gros Trailer from Jure Breceljnik on Vimeo.

Despre autor Vezi toate articolele Site autor

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alatura-te celor peste 2900 abonati

Esti primul care afla cele mai tari oferte si mereu la curent cu noutatile.

Ne bucuram ca ai apreciat articolul!

Send this to a friend