ProAlpin.ro Blog

Despre noi

Credeti ca exista ceva mai placut ca imaginea orizontului asternuta la picioare si caldura soarelui gandilandu-va obrazul departe de zbuciumul orasului?

Imaginea prezentata ramane unul din reperele activitatii ProAlpin, iar obiectivul este acela de a o face cunoscuta, de a ne-o insusi si de a transmite mai departe ecoul muntilor ce ne asteapta pasii.

Proiectul ProAlpin a fost lansat la Brasov unde isi continua activitatea in prezent. Creat din pasiunea pentru munte, incurajand o viata sanatoasa printr-un comportament responsabil in sanul naturii si activitatilor sportive, vine in ajutorul iubitorilor de munte si natura.

Proiectul ProAlpin.ro, deschis in primavara anului 2010, este un magazin online, specializat in comercializarea echipamentelor pentru alpinism, echipamentelor de munte si camping.

Gama larga de produse (rucsaci, corturi, saci de dormit, imbracaminte termica, incaltaminte, produse pentru navigatie, bete de trekking si diferite accesorii) este completata de branduri de renume intre care regasim producatorii : Alpine Pro, Black Diamond, Deuter, Vango, Petzl, Tashev, Tecnica, Loap, Dachstein, Hannah, La Sportiva, Milo etc.

Astfel, echipa ProAlpin isi concentreaza atentia spre a oferi intotdeauna raspunsuri optime pasionatilor de munte, intr-un timp cat mai scurt, garantand calitatea recunoscuta a producatorilor mentionati.

Va uram Bun venit! si va incurajam sa verificati noile articole ProAlpin!

Alatura-te celor peste 2900 abonati

Esti primul care afla cele mai tari oferte si mereu la curent cu noutatile.

Ne bucuram ca ai apreciat articolul!

Send this to a friend