ProAlpin.ro Blog

Muntii Bucegi – care este explicatia misterelor de acolo?

Care credeti ca sunt locurile din Romania cu cea mai mare incarcatura de mister? Mie imi vin in gand prima oara Muntii Bucegi. Multe lucruri s-au scris despre fenomenele si descoperirile ce s-au facut acolo, dar interpretarea lor ramane la latitudinea fiecaruia, asa ca nu pot decat sa va vorbesc despre ele, iar pe voi va indemn sa veniti cu idei si explicatii.

De „Gura de Rai” din Muntii Bucegi a auzit cineva? Este o regiune de aproximativ 1 km situata sub Muntele Omu si Sfinx, undeva pe langa „Sapte Izvoare”, unde pana si cei mai sceptici dintre oamenii care au ajuns acolo au realizat ca se intampla ceva ciudat. Anume ca atunci cand stateau un acest perimetru, nu oboseau absolut deloc. Functiile vitale le erau in regula, dar organismul era refacut total dupa orice fel de efort la care fusese supus. Aceasta regiune a fost cutreierata de cercetatori si specialisti, iar studiile lor au concluzionat ca… nu inteleg ce se intampla acolo. S-au adus in discutie campuri electromagnetice si alte anomalii, pentru ca refacerea functiilor organismului se facea la o rata mult prea mare ca sa poate fi explicata medical.

Apoi se mai vorbeste si despre cutremurele care au fost in 1993, in luna august. Atunci au avut loc o serie lunga de miscari tectonice carora specialistii in domeniu nu le-au gasit o explicatie valabila. Cutremurele nu depaseau 5 grade pe scara Richter, dar Muntii Bucegi erau intr-o miscare aproape continua. De atunci, insa, nu a mai avut loc acest fenomen.

S-a discutat atat in presa, cat si in cercuri restranse despre presupusele tuneluri subterane ce se afla in interiorul Muntilor Bucegi. Se pare ca acele cutremure din 1993 se datoreaza tunelurilor subterane ce au fost facute de … alte civilizatii. Legat de acest lucru, exista persoane ce cred cu tarie ca aici traiesc chiar extraterestri sau cel putin civilizatii necunoscute noua. Poate lucrul cel mai ciudat care s-a intamplat in legatura cu aceste tuneluri este ca armata romana si chiar masonii se preocupa de ele. Exista o zona in interiorul muntelui care se pare ca prezinta un interes aparte pentru ei. Bineinteles, nimeni nu stie exact de ce doresc ei exact sa aiba controlul acelei zone. Ce cauta ei acolo, ce au descoperit si vor sa obtina si sa foloseasca?

Au existat cazuri in care Muntele Caraiman era invaluit in nori sau de aici pornea un curcubeu, dar fara nicio explicatie logica din punct de vedere al naturii si fenomenelor meteorologice.

banner_robens_animat

In alta situatie, oamenii ce stateau in Busteni, judetul Prahova au experimentat un alt fenomen ciudat, traindu-l pe pielea lor, la propriu. S-au incarcat electric, si tot ce atingeau metalic sau daca atingeau alt om, ori ieseau scantei, ori ramaneau urme. Si acest lucru fara ca ei sa fi facut ceva anume.

Sfinxul de pe Muntii Bucegi este deseori asemanat cu Sfinxul din Egipt, iar Babele ar fi niste altare. In plus, unele pareri afirma ca Sfinxul a fost sculptat de daci, oferindu-i-se incarcatura religioasa.

Credeti in fenomenele inexplicabile din Muntii Bucegi? A experimentat cineva refacerea organismului din zona de la „Sapte Izvoare”?

Despre autor Vezi toate articolele Site autor

1 comentariuLasa un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alatura-te celor peste 2900 abonati

Esti primul care afla cele mai tari oferte si mereu la curent cu noutatile.

Ne bucuram ca ai apreciat articolul!

Send this to a friend