ProAlpin.ro Blog

Outdoor Retailer Winter Market. Inovatii

Outdoor retailer winter market

Producatorul  sud-coreean  de materiale speciale, Hyosung, a participat la evenimentul Outdoor Retailer Winter Market 2017, desfasurat in Statele Unite. Compania a impartit spatiul de expozitie cu Eunsung Tex, Donghwa Textile si Silver Tex. Astfel, firma coreeana si-a demonstrat sprijinul pentru promovarea partenerilor sai. Diviziile marelui producator, precum cea de nailon si de poliester, au prezentat materiale noi si inovative.

Divizia mentionata a lansat multe materiale compuse din nailon si poliester, cu un grad ridicat de functionalitate. Acestea sunt destinate realizarii de imbracaminte dedicata activitatilor in aer liber. Printre ele, se numara Aeroheat, un poliester ce genereaza caldura, prin absorbtia de lumina cu substante minerale. Materialul este folosit pentru hainele outdoor de iarna, precum polarele sau pantalonii termici.

Aqua-X este o fibra de nailon, conceputa special pentru produsele de imbracaminte destinate turelor de vara. Materialul absoarbe foarte eficient caldura si blocheaza razele ultraviolete. In acelasi timp, Robic, o alta inovatie Hyosung, este o fibra cu rezistenta mare, durabila si rezistenta la apa. Isi gaseste foarte multe intrebuintari. De la productia de genti si echipamente de lucru, pana la izolarea cusaturilor pentru hainele de outdoor.

Divizia care produce materialul spandex a prezentat si tesaturi realizate din fire amestecate cu nailon, poliester si spandex.

Aceeasi divizie a venit in fata publicului cu materiale obtinute in amestec cu firul de spandex care neutralizeaza mirosurile – „Creora Fresh“, dar si cu nailonul Aqua-X. In atentia participantilor a mai fost adus un material inovator, care combina fibra Aerowarm, cu Creora Power Fit. Prima dintre ele ofera o capacitate mare de absortie a transpiratiei, iar cea de-a doua este un spandex care asigura o rezistenta mare la caldura

Outdoor Retailer Winter, ajuns la editia cu numarul 31, este organizat de doua ori pe an, in iarna si in vara. Specialistii il considera una dintre cele trei mari conventii dedicate activitatilor outdoor, alaturi de ISPO Munch si European Outdoor Trade Fair.

Despre autor Vezi toate articolele Site autor

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alatura-te celor peste 2900 abonati

Esti primul care afla cele mai tari oferte si mereu la curent cu noutatile.

Ne bucuram ca ai apreciat articolul!

Send this to a friend