ProAlpin.ro Blog

Remarcare trasee montane in Muntii Godeanu

Asociatia Montana Carpati in colaborare cu serviciul de Salvamont al judetului Gorj organizeaza tabara de remarcare a traseelor montane si de refacere a infrastructurii in Muntii Godeanu.

Fiecare voluntar este binevenit, insa mare atentie, pentru a participa aveti nevoie de avizul medicului in cazul in care suferiti de diverse afectiuni, respectiv acordul parintilor sau al tutorilor legali in cazul participantilor sub 18 ani.

În perioada 7 – 15 septembrie 2013, Asociaţia Montană Carpaţi organizează, în colaborare cu Serviciul Public Salvamont Gorj, o nouă etapă a programului „Voluntar în Carpaţi”.

Va fi refăcut traseul turistic de creastă şi elemente de infrastructură ale acestuia din Munţii Godeanu, în zona cuprinsă între Curmătura Soarbele şi Curmătura Olanelor.

Munca efectivă va consta în revopsirea marcajelor, îndepărtarea obstacolelor de pe poteci, montarea unor stâlpi indicatori şi de balizaj.

Pentru cei interesati de petrecere a timpului in natura, respectiv de deconectarea de la zumzetul orasului aceasta este o ocazie numai buna! Si apoi… natura ne-a dat atatea, e bine sa-i intoarcem serviciul! 🙂

Sursa: http://bit.ly/12DCXx6

Despre autor Vezi toate articolele Site autor

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alatura-te celor peste 2900 abonati

Esti primul care afla cele mai tari oferte si mereu la curent cu noutatile.

Ne bucuram ca ai apreciat articolul!

Send this to a friend