ProAlpin.ro Blog

Rucsac Bergans Glittertind cu sistem Spine Carrying – premiat pentru inovatie in industria Outdoor

Specialitatea Bergans este inovatia in sisteme de transport pentru rucsaci, inovatie cu care a si inceput istoria acestui brand, in 1908.

Cea mai recenta inovatie a echipei Bergans este rucsacul Glittertind cu sistem Spine Carrying. Aceta este un rucsac care a adus noutate si un plus de confort, stabilitate si  libertate in miscare pentru cei care adora activitatile outdoor, iar pentru acest lucru, pentru inovatia adusa in acest domeniu, a fost premiat in 2012 si 2013.

 OutDoor Industry Award

OutDoor Industry Award este premiul recunoscut la nivel global, care se acorda pentru inovatiile in echipamentele outdoor. Acesta este un important instrument de marketing in aceasta industrie (outdoor), oferind consumatorilor orientare in luarea deciziilor in achizitionarea echipamentului, oferind informatiile necesare referitoare la inovatie, functionaliate, durabiliate si fiabilitate.

Castigatorul acestui premiu, OutDoor Industry Award, in anul 2012, este rucsacul Glittertind de la Bergans cu sistemul carrying Spine.

Rucsac Bergans Glittertind la ProAlpin

Editors’ Choice Award

Backpacker Magazine, revista americana, in cadrul careia cititorii gasesc review-uri ale echipamentelor outdoor, sfaturi de supravietuire, itinerarii de calatorie si rapoarte  ale acestora si consiliere, a acordat in 2013 prestigiosul premiu Editors’ Choice, pentru rucsac Bergans Glittertind de la Bergans.

Premiul este acordat (dupa o testarea riguroasa) pentru recunoasterea remarcabilei inovatii (sistemul carrying Spine), materialele performante si design-ul produsului.

Rucsac-Bergans-cu-sistem-de-spate--SPINE-la-ProAlpin.ro

Spine System Carrying

In timpul mersului, corpul face o multime de miscari, balansari, rasuciri, de cele mai multe ori greu de realizat cu rucsacul incarcat.

Spine System urmareste foarte bine miscarile coloanei vertebrale, astfel permite o mobilitate excelenta si absoarbe socurile.

Acesta este un cadru dublu din otel in forma de spirala, format din trei segmente (umeri, centru, sold),  fixat doar pe centrul panoului de pe spatele rucsacului, astfel soldurile si umerii au libertate de miscare.

Special la sistemul Spine, este faptul ca permite miscarea, rotirea individuala a fiecarui segment, astfel miscarea de rasucire sau flexarea laterala este permisa. In plus, acesta se extinde, permitand aplecarea utilizatorului si amortizarea socurilor.

Sistem-de-spate-SPINE-in-rucsaci-de-munte-Bergans-la-ProAlpin.ro

Rucsacul Bergans Glittertind

Acest rucsac de munte poate fi folosit in orice sezon al anului, pentru ture de munte, alpinism, hiking sau sporturi de iarna. Este spatios, are posibilitatea de a fi divizat, are acces dublu si o multitudine de atasamente pentru echipamentul suplimentar.

Rucsac-de-munmte-Glitterting-Bergans-la-ProAlpin.ro

Glittertind este disponibil in 2 variante de capacitate : 55l si 70L (cu o greutate redusa, 2,35 kg respectiv 2,45 kg), fiecare varianta de litraj fiind disponibila in 3 variante de lungime pentru a se potrivi utilizatorilor in functie de inaltime.

Bergans-blog Profita de experienta Bergans si aventureaza-te cu echipament inovator!

Despre autor Vezi toate articolele Site autor

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alatura-te celor peste 2900 abonati

Esti primul care afla cele mai tari oferte si mereu la curent cu noutatile.

Ne bucuram ca ai apreciat articolul!

Send this to a friend