ProAlpin.ro Blog

Colectia de rucsaci Rondane de la Bergans

Dupa realizarea rucsacilor Rondane Classic de 65 si 85L, Bergans aduce noutati in echipamentul outdoor: noua colectie de rucsaci Rondane. Aceasta colectie cuprinde o intreaga familie de rucsaci de diferite dimensiuni (de la 6L la 65L), ce acopera o gama larga de activitati otdoor. Acestia sunt destinati activitatilor de trekking, hiking, ciclism si alergare.

Toate modelele din colectia Rondane au o greutate scazuta si sistem de transport inovator ce sporeste confortul in ture sau activitati sportive.

Tehnologiile utilizate pentru aceasta colectie sunt Sistemul Carryin Bergans QuickAdjust si Sistemul Bergans RS3 (Rock Steady Stability System).

Sistemul Bergans Quick Adjust

Acest Sistem utilizat la rucsacii Bergans Rondane de 26, 30, 46 si 65 L asigura o distributie idela a greutatii rucsacului. Are curele pentru reglare perfecta, centura de sold are forma 3D care se adapteaza dupa formele utilizatorului.

Curelele de ajustare, fara trepte, cu mobilitate de la partea superioara a spatelui rucsacului pana la bretele, permite utilizatorului sa schimbe centrul de gravitatie.

Sistem QuickAdjust Bergans

Acest sistem ofera excelenta respirabilitate si ventilatie. Spatele, centura de sold si bretelele sunt captusite cu spuma respirabila de ventilatie.

In plus la rucsacii Bergans Rondane de 46 si 65 L, sistemul de spate este completat cu cadru intern de sustinere din otel cu forma anatomica.

Rucsaci Bergans Rondane de 46 si 65 L

Rucsacii Bergans Rondane de 65L si Rondane 46 L (in variantele de dama si barbati) sunt multifunctionali, cu sistem de transport QuickAdjust cu greutate scazuta care are:

– ventilatie excelenta

– bretele ajustabile

– centura piept ajustabila

– centura sold forma 3D

– chingi pentru stabilitate reglabile din partea superioara a spatelui pana la bretele

– cadru arcuit din otel

– zonele de contact realizate din spuma ce ofera respirabilitate ridicata si captusite cu AirMesh.

Rucsaci Rondane 65L

Rucsaci Bergans Rondane de 26, 30 si 38L

Rucsacii pentru ture de 1-2 zile de la Rondane, cu sistem QuickAdjust cu greutate mica, care ofera ventilatie excelenta datorita suprafetei spatelui acoperit cu AirMesh si zonele de contact realizate din spuma respirabila.

Acestia sunt rucsaci de marime medie, pentru ture de 1 zi, cu 2 compartimente pentru o organizare mai buna a echipamentului.

Sistemul Bergans RS3

Acest sistem este utilizat la rucsacii Bergans Rondane 6L si Rondane 12 L. Acest sistem este creat pentru activitati sportive cu intensitate mare de miscare cum ar fi ski, alergare, ciclism.

Sistemul Bergans RS3 are 2 chingi elastice reglabile de piept (una in partea superioara a pieptului si cealalta in partea inferioara a acestuia) ce ofera maximum de stabilitate. Aceste curele elastice fixeaza perfect rucsacul pe corpul utilizatorului si in acelasi timp ofera mobilitate, deoarece elasticul permite libertatea de miscare.

 

Sistemul RS3 Bergans pentru rucsaci

Rucsaci Bergans Rondane de 6 si 12L

Rucsacii Rondane de 12 si 6 L sunt special realizati pentru activitati sportive, alergare, ciclism.

La realizarea lor, Bergans a introdus sistemul pentru stabilitate  inovator RS3, care nu permite ruscacului sa se miste in timpul activitatilor sportive.

Acestea au inclus sistem de hidratare de 2L, buzunare pe centura de sold pentru acces rapid la acestea si material reflectorizant pentru o buna vizibilitate.

Rondane Bergans

Inca din 1909 Bergans dezvolta tehnologiile echipamentelor outdoor. Colectia Rondane, aduce un nou standard pentru rucsacii ultrausori. Cu rucsacii Brgans Rondane in spate, greutatea, suportul si stabilitate nu mai reprezinta o problema.

 

Despre autor Vezi toate articolele Site autor

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alatura-te celor peste 2900 abonati

Esti primul care afla cele mai tari oferte si mereu la curent cu noutatile.

Ne bucuram ca ai apreciat articolul!

Send this to a friend