ProAlpin.ro Blog

Scarpa – bocanci si echipamente de munte

Scarpa este astazi una dintre companiile de top in productia de bocanci si incaltaminte de munte, ramanand loiala metodelor traditionale de fabricare si integrand constant noile tehnologii si materiale in produsele lor.

Istoria brandului Scarpa  incepe in anul 1940, anul in care Luigi Parisotto a inceput ucenicia de pantofar. In anul 1942 Luigi incepe colaborarea cu S.C.A.R.P.A. (Societa Calzaturiera Asolana Riunita Pedemontana Anonima) fondata in 1938 de catre nobilul englez Rupert Edward Cecil Iveagh, pentru ca in anul 1956  Familia Parisotto sa preia S.C.A.R.P.A.  In acea perioada productia era de 50-60 perechi pe zi.

In 2005 se nasc firmele SCARPA North America Inc. si SCARPA shoes AG. care print-o strategie agresiva pe piata americana si germana asigura cresterea vanzarilor si a productiei.

Urmeaza anii de succes ai companiei, produsele lor revolutionand skiiul alpin, alpinismul si sporturile de iarna in general. Produsele SCARPA au titulatura de leader in alpinism si activitati stiintifice fiind folosite in armata, silvicultura sau salvamont.

Calitatea, inovatia si tehnologiile folosite fac cunoscut brandul Scarpa in intreaga lume. Mai jos puteti urmari un film in care se prezinta pasii de fabricare a unor produse si activitatile in care acestea sunt utilizate cu succes.

Voi ce brand preferati pentru incaltamintea de munte ?

NO DREAM TOO FAR from S.C.A.R.P.A. on Vimeo.

Despre autor Vezi toate articolele Site autor

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alatura-te celor peste 2900 abonati

Esti primul care afla cele mai tari oferte si mereu la curent cu noutatile.

Ne bucuram ca ai apreciat articolul!

Send this to a friend