ProAlpin.ro Blog

Mai mult confort in turele de munte cu Sistemul Carrying DSS2 pentru rucsaci de la Bergans

Sistemul Carrying DSS2 utilizat de Bergans la realizarea rucsacilor, este un sistem robust pentru sustinerea rucsacilor cu capacitate de 65-85L. 

Centura de sold are forma anatomica si se regleaza rapid si simplu, ceea ce ofera maxim de confort in turele de trekking si hiking.

Iata o descriere a sistemului DSS2 de la Bergans si beneficiile sale:

 

 

DSS2 Bergans

1. Zona ridigizata pentru sustinerea sarcinii rucsacului, oferind siguranta si libertate de miscare pentru zona gatului si a capului.
2. Centura de sold de forma conica (anatomica), este inteligent realizata pentru sporirea confortului si usurarea transportului. In zonele de contact cu corpul este realizata dintr-o spuma moale, respirabila pentru sporirea confortului, iar in zonele exterioare si de centru este realizata din spuma rigida, ceea ce ofera o sustinere excelenta, si foarte important o distributie uniforma a greutatii pe toata zona pelviana.
3. Curele de ajustare ce ofera control asupra reglarii distantei intre partea superioara a spatelui rucsacului si bretele.
4. Hamul sistemului de transport are forma anatomica ce urmareste forma si unghiul umerilor. Pentru sporirea confortului, bretelele sunt realizate in 3 straturi. Cel care ia contact cu corpul, cel de pe interior este realizat din spuma moale, iar mijlocul si partea exterioara din spuma ridigizata cu scopul de a usura transportul sarcinii.
5. Lungimea spatelui se poate regla foarte usor si rapid cu ajutorul unei benzi Velcro.
6. Stabilitatea rucsacului este sporita datorita  curelelor de pe centura de sold, cu ajutorul carora rucsacul poate fi apropiat si fixat langa corp.

Bergans utilizeaza acest sistem de transport la rucsacii Rondane Classic de 65 si 85L.

bergans-rondane-65l-navy

 

Ati utilizat rucsaci cu sistemul carrying DSS2? Ce parere v-ati format despre acest sistem?

Despre autor Vezi toate articolele Site autor

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alatura-te celor peste 2900 abonati

Esti primul care afla cele mai tari oferte si mereu la curent cu noutatile.

Ne bucuram ca ai apreciat articolul!

Send this to a friend