ProAlpin.ro Blog

Voluntar in Carpati – anul 4

Voluntar in Carpati
Asociatia Montana Carpati a anuntat pe site-ul carpati.org, ca in 2016, cel de-al patrulea an al proiectului Voluntar in Carpati, va continua colaborarea cu Asociatia Carpatina Ardeleana a Turistilor (SKV) pentru realizarea proiectului „Conectarea Romaniei la reteaua europeana de poteci turistice de lunga distanta”.

Astfel, vor fi marcate portiuni din magistrala E3 intre Garnic si Dubova, in Muntii Banatului, si din magistrala E8 in Muntii Cindrel si Postavaru.

Totodata, se vor derula si alte actiuni de remarcare in Muntii Ciucas (montare de sageti indicatoare) si Muntii Vrancei (degajarea potecilor afectate de prabusiri de arbori, refacerea marcajelor si inlocuirea sagetilor si a panourilor distruse, montarea a 3 refugii turistice).

banner warmpeace

Proiectul Voluntar in Carpati poate fi sprijinit si prin donatii pe pagina dedicata pe platforma Bursa Binelui, se spune in acelasi comunicat.

Incepand din anul 2008, Asociatia Montana Carpati a organizat activitati (remarcari de trasee, reconditionarea unor refugii, reparare de izvoare, reamenajarea unor podete) in muntii Aninei, Bucegi, Buzaului, Calimani, Ciucas, Fagarasului, Godeanu, Iezer-Papusa, Leaota, Lotrului, Macin, Parang, Piatra Craiului, Semenic, Vrancei.

sursa: link stire Carpati.org; Siteul Asociatiei Montane Carpati

Despre autor Vezi toate articolele Site autor

Nascut, crescut, rafinat in orasul de la poalele Tampei. Prefera confortul cabanelor si drumetiile de o zi, doua.
Traseul preferat: Muntii Fagarasului (Cabana Sambata - 1401 m) - Fereastra Mare a Sambetei - 2188 m

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alatura-te celor peste 2900 abonati

Esti primul care afla cele mai tari oferte si mereu la curent cu noutatile.

Ne bucuram ca ai apreciat articolul!

Send this to a friend