Bluza de corp Zajo Power LS

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Bluza de corp Zajo Power pentru barbati realizata din fibre textile Thermolite care asigura un control eficient al caldurii corpului. Tratamentul de igienizare aplicat reduce absorbtia mirosurilor neplacute.

Modelul de bluza de corp Power LS de la Zajo prezinta cusaturi plate care nu incomodeaza si materiale de calitate precum THERMOLITE, care asigura izolatie termica excelenta si confort in vremea rece chiar daca are o greutate mica. Fibrele Thermolite se usuca cu 20% mai repede decat alte textile si cu 50% mai repede decat bumbacul. Acest material este ideal pentru imbracamintea in mai multe straturi datorita confortului, greutatii mici si proprietatii de libertate de miscare.

Fibrele Thermolite au fost supuse unui tratament de igienizare recomandat pentru imbracamintea outdoor. Bacteriile se dezvolta in conditii de transpiratie, umiditate sau caldura excesiva si creste astfel mirosul neplacut. Tratamentul Sanitized incetineste procesul de creare a mirosului si astfel va veti simti confortabil si relaxat tot timpul.

Avantaje bluza de corp Zajo Power LS:

- realizata din fibre textile Thermolite
- tratament de igienizare si eliminare a mirosurilor neplacute
- control termic excelent
- proprietatea de uscare rapida
- greutate mica si confort in miscare

Specificatii

Producator Zajo
Pentru Barbati
Greutate (kg) 0.2200
Respirabilitate DA
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Tabel marimi

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5