Bocanci de munte Lomer Bormio - Maro

Acest produs este momentan indisponibil.

Vezi mai multe produse din categoria Bocanci 3 sezoane

Descriere

Bocanci de munte Lomer Bormio Pro STX

Lomer Bormio Pro STX este un bocanc de trekking care ofera o combinatie de durabilitate si protectie impotriva elementelor naturii executata cu maiestrie de catre producatorul italian Lomer.

Partea de sus (upper-ul) este realizata din piele dintr-o bucata, cu grosime de 2.2 mm si minime cusaturi, ceea ce ofera o durata de viata mai mare bocancului.

Pentru protectie impotriva abraziunii cauzate de pietre taioase, avem o galosare completa din cauciuc sintetic Vibram care protejeaza pielea de jur imprejur.

Talpa este tot Vibram si sustinerea este asigurata de insertia de nylon antitorsiune de 4mm care ajuta la traversarea in siguranta si confort a terenurilor accidentate chiar si cu o incarcatura grea pe umeri.

Pentru amortizarea socurilor s-a folosit talpa intermediara din PU.

Asadar, bocancii Lomer Bormio Pro STX sunt potriviti si pentru turele de o zi dar si pentru turele de mai multe zile, permitand abordarea unor trasee stancoase si purtarea unui rucsac voluminos fara a simti disconfort.

Protectia impotriva umzelii este asigurata de captuseala interioara din membrana impermeabila si respirabila Sympatex. Masuratorile tehnice o recomanda pentru presiuni exercitate de 20000 mm, valori potrivite pentru provocarile cotidiene si in special pentru cele outdoor.

Avantaje bocanci trekking Lomer Bormio Pro STX:

  • piele dintr-o bucata – rezistenta in timp.
  • grosime piele : 2.2 mm.
  • membrana Sympatex - impermeabila si respirabila.
  • talpa Vibram.
  • talpa intermediara din PU - pentru absorbtia socurilor.
  • potriviti pe trasee stancoase dar si pentru trasee cu noroi.
  • galosare completa din cauciuc Vibram 2 mm.
  • brant detasabil (spuma eva cu textil).
  • greutate 630 g (pentru marimea 41).

 

Intretinere si curatare bocanci de munte Lomer

Pentru a intretinerea optima a bocancilor de munte, trebuie sa urmati urmatorii pasi dupa fiecare utilizare:

 

Scoateti brantul si lasati bocancul sa se usuce natural, fara a folosi surse de caldura, de exemplu radiatoare.

Umpleti bocancii cu ziare* si lasati bocancul sa se usuce natural, fara a folosi surse de caldura, de exemplu radiatoare si feriti de lumina soarelui. Expunerea la caldura excesiva poate duce la intarirea pielii si craparea ei.

Este mai usor sa curatati noroiul dupa ce se intareste. Puteti sa il inlaturati cu o perie moale.

Pentru murdarie, sau urme persistente, curatati delicat doar cu apa curata, calduta. Nu folositi sapun, sau detergent si nu-i spalati in masina de spalat, deoarece bocancii se pot deteriora.

Bocancii de munte pot fi tratati cu ceara, sau produse de protejat pielea. Aveti grija sa nu incalziti ceara - aceasta poate astupa porii pielii, reducand astfel respirabilitatea. Cand ceruiti pielea Suede e posibil sa observati ca pielea devine mai fina si mai inchisa la culoare; acest lucru este normal, este o schimbare estetica naturala si nu se va afecta performanta bocancilor.

Pastrati bocancii la temperatura camerei; expunerea pe timp indelungat la caldura excesiva sau temperaturi foarte scazute poate duce la intarirea pielii si craparea ei.

Cand incaltati, sau descaltati bocancii, fiti siguri ca ati desfacut complet sireturile si ati intins limba bocancului. Fortarea repetata a piciorului in incaltaminte poate duce la deteriorarea captuselii, precum si deteriorarea din zona calcaiului.

*Ziarele pot fi folosite pentru a atrage umezeala din interiorul bocancilor de munte mai repede decat s-ar usca in mod natural. Este important mai ales pentru incaltamintea cu membrana impermeabila, sau captuseala impermeabila, care pot capta vaporii de apa chiar si dupa ce exteriorul bocancului s-a uscat.

 

 

Specificatii

Producator Lomer
Greutate (kg) 0.6300
Sus piele 2,2 mm
Talpa Vibram Rubber/Midsole PU
Pentru Barbati Femei
Activitate Drumetie Trekking
Culoare Maro
Membrana Sympatex
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Produse similare

Scrie un review pentru acest produs

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5