Bocanci de munte Lomer Dolomiti STX - Gri

Recomandati pentru trekking si hiking, cu partea de sus din piele Suede de 1.8mm cu insertii de nylon, la interior au membrana impermeabila si respirabila Sympatex. Talpa de rigiditate medie Vibram Micro cu sistem antisoc. Dispun de protectie frontala din cauciuc. Greutate mica : 570g.

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Bocanci de munte Lomer Dolomiti STX pentru ture de trekking si hiking. Recomandati pentru terenuri dificile, dispun de o rigiditate medie. Designul si caracteristicile tehnice sunt realizate tinand cont de conditiile meteorologice si de teren din muntii Dolomiti. Acestia au duritatea si elasticitatea necesara pentru a asigura confortul dorit de utilizator.

Partea superioara a bocancului este realizata din piele Suede 1.8 mm si Nylon, o combinatie care asigura rezistenta la abraziune. La interiorul se regaseste membrana Sympatex, 100% impermeabila si respirabila.

Talpa Vibram Micro este flexibila si include sistemul antisoc. Este recomandata pentru diferite tipuri de teren, inclusiv zone stancoase. Bocancii dispun de o rigiditate medie si de protectie de 3mm din nylon (protejeaza de taieturi, lovituri). Au o greutate de 570 g (pentru marimea 41).

Intretinere

Intretinere si curatare bocanci de munte Lomer

Pentru a intretinerea optima a bocancilor de munte, trebuie sa urmati urmatorii pasi dupa fiecare utilizare:

  • Scoateti brantul si lasati bocancul sa se usuce natural, fara a folosi surse de caldura, de exemplu radiatoare.
  • Umpleti bocancii cu ziare* si lasati bocancul sa se usuce natural, fara a folosi surse de caldura, de exemplu radiatoare si feriti de lumina soarelui. Expunerea la caldura excesiva poate duce la intarirea pielii si craparea ei.
  • Este mai usor sa curatati noroiul dupa ce se intareste. Puteti sa il inlaturati cu o perie moale.
  • Pentru murdarie, sau urme persistente, curatati delicat doar cu apa curata, calduta. Nu folositi sapun, sau detergent si nu-i spalati in masina de spalat, deoarece bocancii se pot deteriora.
  • Bocancii de munte pot fi tratati cu ceara, sau produse de protejat pielea. Aveti grija sa nu incalziti ceara - aceasta poate astupa porii pielii, reducand astfel respirabilitatea. Cand ceruiti pielea Suede e posibil sa observati ca pielea devine mai fina si mai inchisa la culoare; acest lucru este normal, este o schimbare estetica naturala si nu se va afecta performanta bocancilor.
  • Pastrati bocancii la temperatura camerei; expunerea pe timp indelungat la caldura excesiva sau temperaturi foarte scazute poate duce la intarirea pielii si craparea ei.
  • Cand incaltati, sau descaltati bocancii, fiti siguri ca ati desfacut complet sireturile si ati intins limba bocancului. Fortarea repetata a piciorului in incaltaminte poate duce la deteriorarea captuselii, precum si deteriorarea din zona calcaiului.

*Ziarele pot fi folosite pentru a atrage umezeala din interiorul bocancilor de munte mai repede decat s-ar usca in mod natural. Este important mai ales pentru incaltamintea cu membrana impermeabila, sau captuseala impermeabila, care pot capta vaporii de apa chiar si dupa ce exteriorul bocancului s-a uscat.

Specificatii

Producator Lomer
Greutate (kg) 0.5700
Sus Suede
Interior Membrana Sympatex
Talpa Vibram 121P - Micro
Pentru Barbati
Culoare Gri
Membrana Sympatex
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Scrie un review pentru acest produs

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5