Bocanci de munte Lomer Lakes

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Bocanci de munte Lomer Lakes sunt rezultatul a zeci de ani de experienta si reuneste la superlativ caracteristicile tehnice si de design ale producatorului italian. Bocancii sunt recomandati pentru hiking, trekking si orice activitate outdoor in sezonul rece.

Partea superioara este realizata din piele Nubuck cu grosime de 2.2 mm si este lipsita de cusaturi prelungind astfel durata de viata a bocancului. Interiorul include membrana Sympatex 100%  impermeabila si respirabila.

Talpa Vibram Sorapis este recomandata pe suprafete de teren accidentat, alunecos sau stancos. Talpa ofera stabilitate si aderenta, este utila in trasee lungi. Datorita rezistentei sporite la greutate si a stabilitatii, bocancii ofera tractiune utilizatorului si sunt astfel recomandati in turele de backpacking si in transportul echipamentelor, cand sunt supusi unei sarcini mai mari.

Este un model de bocanc unisex clasificat drept rigid. Este prevazut cu brant detasabil. Bocancul are o greutate de 680g (marimea 41 EU). Modelul Lakes este disponibil si in varianta cu talpa Vibram Viking.

Avantaje bocanci de munte Lomer Lakes:

- piele Nubuk grosime 2.2 mm
- membrana Sympatex 100% impermeabila si respirabila
- talpa Vibram Sorapis aderenta pe terenuri alunecoase, umede
- bocanc cu brant detasabil, rigid si stabil

Intretinere

Intretinere si curatare bocanci de munte Lomer

Pentru a intretinerea optima a bocancilor de munte, trebuie sa urmati urmatorii pasi dupa fiecare utilizare:

  • Scoateti brantul si lasati bocancul sa se usuce natural, fara a folosi surse de caldura, de exemplu radiatoare.
  • Umpleti bocancii cu ziare* si lasati bocancul sa se usuce natural, fara a folosi surse de caldura, de exemplu radiatoare si feriti de lumina soarelui. Expunerea la caldura excesiva poate duce la intarirea pielii si craparea ei.
  • Este mai usor sa curatati noroiul dupa ce se intareste. Puteti sa il inlaturati cu o perie moale.
  • Pentru murdarie, sau urme persistente, curatati delicat doar cu apa curata, calduta. Nu folositi sapun, sau detergent si nu-i spalati in masina de spalat, deoarece bocancii se pot deteriora.
  • Bocancii de munte pot fi tratati cu ceara, sau produse de protejat pielea. Aveti grija sa nu incalziti ceara - aceasta poate astupa porii pielii, reducand astfel respirabilitatea. Cand ceruiti pielea Suede e posibil sa observati ca pielea devine mai fina si mai inchisa la culoare; acest lucru este normal, este o schimbare estetica naturala si nu se va afecta performanta bocancilor.
  • Pastrati bocancii la temperatura camerei; expunerea pe timp indelungat la caldura excesiva sau temperaturi foarte scazute poate duce la intarirea pielii si craparea ei.
  • Cand incaltati, sau descaltati bocancii, fiti siguri ca ati desfacut complet sireturile si ati intins limba bocancului. Fortarea repetata a piciorului in incaltaminte poate duce la deteriorarea captuselii, precum si deteriorarea din zona calcaiului.

*Ziarele pot fi folosite pentru a atrage umezeala din interiorul bocancilor de munte mai repede decat s-ar usca in mod natural. Este important mai ales pentru incaltamintea cu membrana impermeabila, sau captuseala impermeabila, care pot capta vaporii de apa chiar si dupa ce exteriorul bocancului s-a uscat.

Specificatii

Producator Lomer
Greutate (kg) 0.6800
Sus Piele Nubuck 2.2 mm
Interior Membrana Sympatex
Talpa Vibram Sorapis / Vibram Viking
Pentru Barbati Femei
Membrana Sympatex
Material Piele Nubuk, Vibram Viking, Sympatex, Nylon
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5