Bocanci de iarna KEEN Revel IV Mid Polar M - Black / Magnet

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Bocanci KEEN Revel IV

Bocanci de munte din piele Nubuck, confortabili si durabili de la Keen. Beneficiaza de doua tipuri de izolatie, astfel incat sa mentina caldura indiferent de conditiile meteo, iar talpa cauciucata ofera aderenta crescuta pe suprafetele alunecoase si/sau umede.

Prezinta membrana rezistenta la apa si respirabila KEEN.DRY care permite vaporilor sa iasa la exterior in timp ce nu permite picaturilor de apa sa intre.

KEEN.WARM Prima membrana din carbune de bambus cu proprietati izolatoare indiferent de conditiile meteo. Stratul are greutatea de 200g de izolatie.

Sub denumirea de Heat Trapolator se ascund 3 straturi din materiale inovatoare care capteaza si mentin caldura in talpa. Sistemul astfel creat se aseamana foarte mult cu sistemul de izolatie a unei case.

Pentru un efect termic optim, este recomandata utilizarea sosetelor tehnice in acord cu activitatea si sezonul in care se folosesc. Acestea au multiple beneficii printre care izolatia termica, evitarea frecarii si aparitia basicilor, evitarea transpiratiei si a mirosului urat.

Caracteristici suplimentare bocanci Revel IV:

-potriviti pentru temperaturi de pana la -32 grade
- greutate izolatie KEEN.WARM 200g
- inel pentru prindere parazapezi
- membrana rezistenta la apa si respirabila KEEN.DRY
- sistem de captare a caldurii in talpa, Trapolator
- realizate din piele Nubuck la exterior
- Talpa cauciucata aderenta

Bocancii sunt potriviti pentru ture de iarna lejere de o zi, nefiind bocanci tehnici. Sunt incadrati in categoria bocancilor de iarna datorita izolatiei termice. Sunt potriviti pentru utilizarea zilnica pe timpul iernii. In acest caz, pentru mentinerea aspectului si functionalitatii, se recomanda utilizarea produselor de impermeabilizare si curatare, disponibile in magazinele de profil.

Specificatii

Producator KEEN
Sus Piele Nubuck
Interior KEEN.DRY, KEEN.WARM
Talpa Cauciuc
Pentru Barbati
Activitate Drumetie Trekking
Culoare Negru
Membrana KEEN.DRY
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Tabel marimi

Tabel marimi AKU

Video

Produse similare

Scrie un review pentru acest produs

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5