Bocanci Keen Wanderer WP M - Navy

Acest produs este momentan indisponibil.

Vezi mai multe produse din categoria Bocanci 3 sezoane

Descriere

Bocanci Keen Wanderer WP M

Insotitori de nadejde pe orice poteca si cu un profil low cu un decupaj menit pentru o libertate mare de miscare.

Membrana impermeabila si respirabila iti pastreaza picioarele uscate , efect potentat de captuseala din mesh (plasa). Gleznele beneficiaza de sustinere iar branturile ofera amortizare si confort la fiecare pas.

Upperul

Partea de sus este realizata din piele nubuk impermeabila si incorporeaza KEEN.DRY, membrana proprietara Keen – o membrana impermeabila si respirabila, care permite eliminarea vaporilor in exterior fara a lasa apa sa patrunda in interiorul bocancului.

Upper-ul este din piele nubuck impermeabila si impreuna cu membrana KEEN. DRY iti pastrarea picioarele uscate. Upperul dispune pe suprafata interioara de o captuseala din mesh (plasa) hidrofob, care respinge apa si ajuta la preluarea umiditatii de la nivelul pielii, favorizand un mediu uscat, optim pentru confortul picioarelor tale.

Designul urmeaza fidel conturul calcaiului pentru a-ti mentine piciorul intr- pozitie sigura, iar acest lucru se reflecta simtitor in senzatia tactila inca de la prima incaltare, senzatie de confort potentata si de amortizarea suplimentara din zona calcaiului, permitandu-ti astfel sa parcurgi distante mai mari cu acelasi confort constant.

Branturile beneficiaza de un design metatomic care actioneaza ca mecanism de suport intern conceput pentru a oferi sustinere anatomica excelenta a metatarsului ( arcadei plantare) urmand fidel curburile anatomice ale talpii piciorului.

 

Talpa (intermediara si exterioara)

Avem o talpa intermediara din PU aleasa pentru proprietatile de amortizare, durabilitate si rezistenta la uzura, caracteristici ce iti permit sa parcurgi confortabil distante mai lungi si pentru mai mult timp.

Talpa exterioara (talpa care intra in contact cu solul) este construita din cauciuc cu densitate duala oferind in acelasi timp maximum de aderenta dar si o durabilitate uimitoare, insemnand plimbari mai lungi cu acelasi confort care te intampina de la prima incaltare.

Caracteristici Bocanci Keen Wanderer WP M:

  • KEEN.DRY – Membrana dezvoltata de KEEN, membrana impermeabila si respirabila, care permite eliminarea vaporilor in exterior fara a lasa apa sa patrunda in interiorul bocancului.
  • Piele Nubuck Impermeabila – impreuna cu membrana KEEN.DRY iti pastreaza picioarele uscate.
  • Captuseala hidrofoba din mesh (plasa) – respinge apa si preia umiditatea de la nivelul pielii.
  • Design anatomic al calcaiului – urmeaza fidel conturul calcaiului si il mentine intr-o pozitie sigura.
  • Amortizare integrata in calcai – ofera amortizare suplimentara calcaiului la fiecare pas.
  • Brant cu design *metatomic - actioneaza ca mecanism de suport intern conceput pentru a oferi sustinere anatomica excelenta a metatarsului (arcadei plantare) urmand fidel curburile anatomice ale talpii piciorului. 
  • Talpa intermediara din spuma PU - ofera amortizare, durabilitate si rezistenta la uzura, caracteristici ce iti permit sa parcurgi confortabil distante mai lungi si pentru mai mult timp.
  • Talpa exterioara cu densitate dual-compozit - construita din cauciuc de doua densitati diferite care ofera simultan maximum de aderenta si o durabilitate uimitoare,

Specificatii

Producator KEEN
Greutate (kg) 0.5900
Activitate Drumetie Trekking
Culoare Navy
Membrana KEEN.DRY
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Tabel marimi

Tabel marimi AKU

Scrie un review pentru acest produs

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5