Boxeri Bergans Cecilie Wool - Albastru

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Boxeri Bergans Cecilie Wool

Bergans ofera o gama larga de imbracaminte, concepute pentru a oferi confort maxim si protectie indiferent de situatie. Categoria de imbracaminte include si lenjerie de corp realizata din 100% lana Merino.

MerinoWool este o categorie de lana de inalta calitate, ce provine de la oile Merino. Imbracamintea cu lana Merino este dezvoltata pentru toate tipurile de vreme, chiar si pe timpul verii, datorita proprietatilor naturale ale acesteia ce regleaza temperatura si confortul termic in mod constant si nu retine mirosurile.

Boxerii Bergans Cecilie Wool sunt ideali in situatiile de activitate fizica intensa, iar lana Merino din care sunt confectionati, retine caldura pe care o producem, in timp ce proprietatea de respirabilitate asigura echilibrul, iar caldura in exces este eliberata. De-asemenea, confera o senzatie placuta in contact cu pielea, avand caracteristici excelente de elasticitate, se adapteaza formei corpului, sporeste mobilitatea si revine la forma initiala.
Modelul este creat in colaborare cu Cecilie Skog, o exploratoare norvegiana experta in echipamente montane.  
Acestia se pot utiliza zilnic, ca lenjerie de corp, cat si ca parte din echipamentul outdoor. Totodata, prezinta factorul de protectie impotriva razelor ultra-violete (UPF) de 25+. Densitatea lanei Merino din boxerii Cecilie este de  210 g/m².

Caracteristici boxeri Bergans Cecilie Wool

  • 100% Lana Merino
  • densitate lana 210 g/m²
  • greutate 60 g (marimea M)
  • nu retin mirosurile
  • sistem de reglare a temperaturii
  • factor de protectie UPF 25+

Specificatii

Producator Bergans of Norway
Pentru Femei
Culoare Albastru
Greutate (kg) 0.0600
Rezista la apa NU
Respirabilitate DA
Material 100 % Lana Merino
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Tabel marimi

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5