Echipament camping si drumetii

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

Produse 113 la 140 din 449 total

 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7
 6. 8
Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

Produse 113 la 140 din 449 total

 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7
 6. 8

Pentru cea mai mare parte din noi, hobby-urile reprezinta o modalitate de a evada din cotidian, un mod de a ne destinde. Majoritatea oamenilor au campat cel putin o data in viata, iar pentru unii din acestia campingul sau turele de munte cu innoptat la cort au ramas o modalitate accesibila de relaxare.

Cerintele pentru camping depind de tipul si experienta drumetului. Cei care sunt pasionati de natura si cauta o experienta cat mai simpla, traiesc in aer liber cu echipament minim. Ei poarta numai echipamentul strict necesar, printre care (optional cortul) sacul de dormit, arzatoare, set de vase, briceaguri / tacamuri si lanterne sau frontale, respectiv produse alimentare de baza. Ei campeaza in padure sau langa apa, pentru o experienta outdoor cat mai naturala.

Cu toate acestea, exista si alte persoane care isi doresc un confort sporit in mijlocul naturii. Astfel, acestia apeleaza la echipamentul de camping utilizat in mod obisnuit la care adauga: saltele de cort sau paturi de camping, incarcatoare solare, accesorii de foc de tabara, dusuri solare etc. cat si imbracaminte suplimentara, pentru a avea confortul necesar si bucuria unei iesiri in natura. Acest gen de iesiri se potrivesc in mod deosebit familiilor care-si petrec vacantele in camping sau se bucura de activitatile outdoor impreuna cu prietenii si copii. In acest situatii, de cele mai multe ori se ajunge in camping cu masina, iar acest lucru permite cararea unui echipament complet, imposibil de carat doar intr-un rucsac de munte.

Magazinul nostru ofera accesorii utile pentru campat atat celor care fac din experienta de camping un sejur de mii de stele cat si celor care se aventureaza doar cu un rucsac in spate. De la termosuri, arzatoare, vase si tacamuri, frontale, incarcatoare solare pana la harti si busole,  toate acestea creaza acel confort dorit si usureaza modul de a se desfasura o posibila calatorie in aer liber.

In magazinul ProAlpin gasiti producatori de echipament pentru camping renumiti precum Robens, Easy Camp, Hannah, Munkees, Esbit, Petzl, Robens, Pinguin, Light My Fire, A-solar si harti accesibile si detaliate de la Muntii Nostri.