Accesorii camping

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

Produse 1 la 28 din 41 total

  1. 1
  2. 2
Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

Produse 1 la 28 din 41 total

  1. 1
  2. 2

  Echipamentul esential de drumetie si camping poate fi oricand completat cu accesorii care aduc functionalitati noi sau pur si simplu inlocuiesc o parte din cele vechi sau uzate.

La ProAlpin avem accesorii diverse de la producatori precum: 
Sea To Summit, Munkees, EasyCamp, Light My Fire si Coghlans.

Sea To Summit te intampina cu chingile cu catarama simpla sau rapida pentru compresia rucsacului sau atasarea echipamentelor (izopren, cort, sac de dormit).

Pentru pastrarea echipamentului uscat, poti alege sacii impermeabili Lightweight sau Ultralight in diverse variante de volum si culori. 

Pentru documente si dispozitivele mobile, poti folosi husele impermeabile pentru accesorii si huse pentru telefon cu impermeabilitate IPX8.

Munkees iti ofera ingenioasele kit-uri de reparatie pentru fermoare ce includ cheite in marimile small, medium si large, disponibile atat separat cat si ca set cu fiecare dintre cele trei modele. Tot de la Munkees avem si lacate petru bagaj, cu cifru sau cu cheita si bratari din paracord.

EasyCamp iti ofera si ei lopata pliabila in varianta compacta sau pliabila din 3 segmente.

Amnarele suedeze de la Light My Fire, cu scantei de 3000°C iti vor fi de folos in orice conditii in care ai nevoie sa aprinzi focul fara prea mari eforturi.

Coghlans vine cu completari la amnare, iasca rezistenta la apa, cuie de cort, paracord, kit de prim ajutor, ferastrau pliabil sau filtru de apa.