Alimentație, mâncare pe munte, hrană deshidratată

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

15 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

15 Produse

Mancarea este un element important din planificarea unei drumetii reusite. Aceasta trebuie sa fie nu doar gustoasa dar si sa aiba valori nutritionale care sa sustina efortul unei zile intregi de mers.

La fel de importanta este si greutatea rucsacului, motiv pentru care mancarea deshidratata, liofilizata reprezinta niste optiuni de luat in calcul, in special in drumetiile de mai multe zile.

 

La ProAlpin gasesti mancare deshidratata, liofilizata de la Voyager si suplimente nutritive de la Sponser in diverse sortimente, cu un aport caloric suficient de mare incat sa sustina chiar si cele mai solicitante iesiri in natura.

 

Liofilizarea este un proces complex de deshidratare care asigura pastrarea a cel putin 90% din totalul de nutrienti al ingredientelor si asigura o durata mare de depozitare datorita nivelului de umiditate de sub 2%, nivel de umiditate care previne dezvoltarea bacteriilor si enzimelor si elimina nevoia de a folosi conservanti si alti aditivi.

Mancarea deshidratata de la Voyager iti garanteaza un aport caloric optim, cu volum mic si greutate redusa, usor de transportat in rucsac in timpul iesirilor tale in natura.

 

Cu sortimente variate pe baza de pasteorezlegumecu carne sau variantele vegetariene vei gasi cu siguranta un sortiment de mancare care sa fie pe placul tau si cu ingrediente de cea mai buna calitate.

 

Suplimentele nutritive de la Sponser sunt concepute pentru amatori si profesionisti oferind aportul necesar de vitamine, minerale, dar si o absorbtie rapida si lenta a carbohidratilor.