Alimentatie, mancare pe munte, hrana deshidratata

Viziteaza categoria de OUTLET (Imbracaminte, Incaltaminte, Rucsacuri) pentru reduceri de pana la 60%. Click aici!
Position
Set Descending Direction

Grid List

28 pe pagina

1 Produse

Position
Set Descending Direction

Grid List

28 pe pagina

1 Produse

Unul dintre aspectele importante ale drumetiei este mancarea. Aceasta trebuie sa fie nu doar gustoasa dar si sa aiba valori nutritionale care sa sustina efortul unei zile intregi de mers.

La fel de importanta este si greutatea rucsacului, motiv pentru care mancarea deshidratata este o buna optiune de luat in calcul, in special in drumetiile de mai multe zile.

La ProAlpin gasesti mancare deshidratata de la Voyager in diverse sortimente, cu un aport caloric suficient de mare incat sa sustina chiar si cele mai solicitante iesiri in natura.

Mancarea deshidratata de la Voyager este obtinuta prin liofilizare, un proces de deshidratare in vid ce asigura pastrarea tuturor nutrientilor din ingrediente.

De asemenea, din gama Vitcho, avem conservele cu auto-incalzire, care contin mancarea preparata ce poate fi incalzita folosind sistemul de incalzire fara flacara, incorporat in ambalaj, sigur de folosit inauntrul cortului.

Fie ca optezi pentru mancarea deshidratata sau pentru conservele cu auto-incalzire, Voyager iti garanteaza un aport caloric optim, cu volum mic si greutate redusa, usor de transportat in rucsac in timpul iesirilor tale in natura.

Cu sortimente variate pe baza de paste, orez, legume, cu carne sau variantele vegetariene, vei gasi cu siguranta un sortiment de mancare Voyager care sa fie pe placul tau.