Alimentatie, mancare pe munte, hrana deshidratata

Pozitie
Set Descending Direction

52 pe pagina

38 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

52 pe pagina

38 Produse

Unul dintre aspectele importante ale drumetiei este mancarea. Aceasta trebuie sa fie nu doar gustoasa dar si sa aiba valori nutritionale care sa sustina efortul unei zile intregi de mers.

La fel de importanta este si greutatea rucsacului, motiv pentru care mancarea deshidratata, liofilizata sau meniurile MRE (Meals Ready to Eat)  reprezinta niste optiuni de luat in calcul, in special in drumetiile de mai multe zile.

La ProAlpin gasesti mancare deshidratata, liofilizata si hrana MRE (Meals Ready to Eat) de la Voyager, Forestia, Lyofood si Summit To Eat  n diverse sortimente, cu un aport caloric suficient de mare incat sa sustina chiar si cele mai solicitante iesiri in natura.

Liofilizarea este un proces complex de deshidratare care asigura pastrarea a cel putin 90% din totalul de nutrienti al ingredientelor si asigura o durata mare de depozitare datorita nivelului de umiditate de sub 2%, nivel de umiditate care previne dezvoltarea bacteriilor si enzimelor si elimina nevoia de a folosi conservanti si alti aditivi.

De asemenea, din gama Vitcho, avem conservele cu auto-incalzire, care contin mancarea preparata ce poate fi incalzita folosind sistemul de incalzire fara flacara, incorporat in ambalaj, sigur de folosit inauntrul cortului.

Tot cu sistem de incalzire inclus vin si meniurile MRE (Meals Ready to Eat) de la Forestia care spre deosebire hrana liofilizata, nu necesita rehidratare, ele putand fi incalzite fie la arzator, fie folosind sistemul de incalzire inclus.

Fie ca optezi pentru mancarea deshidratata sau pentru conservele sau meniurile MRE cu auto-incalzire, oricare dintre aceste alegeri iti garanteaza un aport caloric optim, cu volum mic si greutate redusa, usor de transportat in rucsac in timpul iesirilor tale in natura.

Cu sortimente variate pe baza de paste, orez, legume, cu carne sau variantele vegetariene si vegane, vei gasi cu siguranta un sortiment de mancare care sa fie pe placul tau si cu ingrediente de cea mai buna calitate.