Bete telescopice

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

4 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

4 Produse

Betele de trekking sunt accesorii foarte utile pentru cei care merg in ture pe munte, fiind de un real ajutor atat pe urcari cat si pe coborari, dar mai ales cand incarcatura rucsacului este una mare. Acestea maresc stabilitatea laterala si sustin articulatiile genunchilor, preluand in brate o parte din sarcina exercitata pe articulatiile genunchilor.

Constructia telescopica din 2 sau 3 segmente si materialele usoare (aliaj din aluminiu / carbon) le fac usor de transportat fie in interiorul rucsacului sau atasate in exterior in prinderile dedicate de pe rucsac.

ProAlpin ofera o gama variata de bete de treking de la producatori recunoscuti in intreaga lume pentru calitatea si durabilitatea produselor lor: Masters si Rockland.

Masters iti ofera bete de trekking din aliaj din aluminiu 5083 / 7075 cu un sistem de blocare din plastic DuPont rezistent la socuri si variatii de temperatura.

Betele de trekking Masters au un maner ergonomic cauciucat T6 grip / Palmo din spuma cu chinga reglabila pentru incheietura, o caracteristica esentiala 

ce completeaza priza si previne oboseala muschilor antebratului.

Rockland iti ofera bete de trekking din aliaj din aluminiu 7075 / carbon cu un sistem de blocare prin cleme externe care permit ajustarea perfecta la inaltimea utilizatorului.

 Betele de trekking Rockland au maner ergonomic cu spuma EVA / cu pluta care absoarbe transpiratia si izoleaza eficient impotriva frigului pe timp de iarna.

Setul de bete include 2 perechi de rozete, pentru vara si iarna.