Bețe telescopice

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

4 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

4 Produse

Betele de trekking sunt accesorii foarte utile pentru cei care merg in ture pe munte, fiind de un real ajutor atat pe urcari cat si pe coborari, dar mai ales cand incarcatura rucsacului este mare. Acestea maresc stabilitatea laterala si sustin articulatiile genunchilor, preluand o parte din sarcina exercitata pe acestea, in brate.

Constructia telescopica din 2 sau 3 segmente si materialele usoare (aliaj din aluminiu / carbon), le fac usor de transportat fie in interiorul rucsacului ori atasate la exterior, in buclele de prindere dedicate, de pe rucsac.

Magazinul ProAlpin ofera o gama variata de bete de treking de la producatori recunoscuti in intreaga lume pentru calitatea si durabilitatea produselor lor, precum Masters, Vipole, ori Rockland.

Materialele folosite la constructia betelor de trekking sunt fie aluminiu utilizat in industria aeronautica, cu duritate inalta si greutate redusa, sau fibra de carbon, extrem de rezistenta si cu elasticitate ridicata, cu proprietati ce asigura rezistenta la socuri si la variatii de temperatura.

Varful betelor de trekking este realizat din otel / carbon dur, pentru a asigura stabilitate buna atat pe teren stancos cat si pe carari de munte, cu iarba si muschi.

Functionalitatile betelor de trekking sunt gandite de producatori pentru a asigura o cat mai mare utilitate pe traseu, buna adaptabilitate la dificultatea terenului si la tipul de activitate outdoor.

Betele de trekking sunt concepute cu sistem de blocare cu filet / blocator rapid cu clapa, care permit ajustarea la inaltimea utilizatorului, ori plierea pentru depozitare in/pe rucsac.

Manerele betelor telescopice sunt realizate ergonomic, cu grip aderent din cauciuc anti-alunecare, pluta care absoarbe eficient transpiratia, ori spuma EVA care amortizeaza socurile si izoleaza eficient impotriva frigului, pe timp de iarna.

Chingile pot fi reglabile la incheietura, caracteristica esentiala care completeaza priza si previne oboseala muschilor antebratului.

In general, setul de bete include 2 bete de trekking si 2 perechi de rondele / rozete, pentru vara si iarna.