Bețe trekking

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

5 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

5 Produse

Betele de trekking sunt un accesoriu foarte util pentru pentru drumetii, expeditii sau iesiri in natura, fiind de un real ajutor atat pe urcari cat si pe coborari, pentru echilibru si stabilitate pe trasee dificile, ori cand incarcatura rucsacului este mare.

Betele de trekking asigura stabilitatea laterala si sustin articulatiile genunchilor, preluand in brate o parte din sarcina exercitata pe acestea, iar functionalitatile sunt concepute pentru a acoperi cerintele de siguranta si stabilitate in activitati outdoor, pe trasee de munte, atat in sezonul de vara cat si iarna.

Astfel, o priza buna la prindere previne oboseala muschilor antebratului, si face urcarea sau coborarea mai usoara, motiv pentru care betele de trekking sunt realizate cu manere ergonomice, cu grip aderent din cauciuc, pluta, spuma EVA, cu reglaje la incheietura, amortizoare, ori izolatie termica in maner, pentru iarna.

Betele de trekking sunt construite, deobicei, din 2 sau 3 segmente telescopice si materialele usoare (aliaj de lauminiu / fibra de carbon) fiind usor de transportat in interiorul rucsacului sau atasate in exterior in chingile de prindere de pe rucsac.

ProAlpin ofera o gama variata de bete de trekking de la producatori recunoscuti in intreaga lume pentru calitatea si durabilitatea produselor lor precum Vipole sau Masters.

Aceste bete de trekking pot fi achizitionate din Magazinul ProAlpin din Brasov si de pe magazinul online ProAlpin https://www.proalpin.ro.