Bete trekking

Pozitie
Set Descending Direction

36 pe pagina

3 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

36 pe pagina

3 Produse

Betele de trekking sunt un accesoriu foarte util pentru cei care merg in ture pe munte, fiind de un real ajutor atat pe urcari cat si pe coborari dar mai ales cand incarcatura rucsacului este una mare. Acestea maresc stabilitatea laterala si sustin articulatiile genunchilor, preluand in brate o parte din sarcina exercitata pe articulatiile genunchilor.

Constructia telescopica din 2 sau 3 segmente si materialele usoare (aliaj de lauminiu , carbon) le fac usor de transportat fie in interiorul rucsacului sau atasate in exterior in prinderile dedicate de pe rucsac.

ProAlpin ofera o gama variata de bete de treking de la producatori recunoscuti in intreaga lume pentru calitatea si durabilitatea produselor lor: Masters si Hannah.

Masters iti ofera bete de trekking din aliaj de aluminiu cu sistem de blocare din plastic DuPont rezistent la socuri si variatii de temperatura si bete de trekking cu sistem de blocare cu clip (Claper), cu maner din cauciuc T4 si cu chinga reglabila pentru incheietura, o caracteristica esentiala  ce completeaza priza si previne oboseala muschilor antebratului.

Te asteptam in magazinul ProAlpin din Brasov si in magazinul online pe https://www.proalpin.ro