Cutite si bricege

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

Produse 1 la 28 din 73 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

Produse 1 la 28 din 73 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Echipamentul de drumetie este incomplet fara un cutit, briceag sau o unealta multifunctionala.

Oricare varianta ai prefera, magazinul ProAlpin te intampina cu produse de la: Opinel, Victorinox, Light My Fire, Munkees si 12 survivors.

Opinel : Modelele calsice Opinel carbon si Opinel inox, cu maner din lemn si sistem Virobloc® de blocare a lamei atat in pozitia deschis cat si in pozitia inchis.

Variantele Outdoor No. 8 si No. 12 Explore, cu lama din otel inox Sandvik 12C27 si maner din poliamida ranforsata cu fibra de sticla. Manerul este rezistent la socuri, umiditate si temperaturi cuprinse intre -40 grade si +80 grade Celsius.

Victorinox te intampina cu bricegele emblematice, cu lama din otel inoxidabil de prima calitate si cu o garantie pe toata durata de viata a acestora, pentru orice defect de material si de fabricatie. Uneltele multifunctionale Victorinox au fost proiectate si create in beneficiul oamenilor.

Suedezii de la light Light My Fire vin in oferta cu un cutit de supravietuire cu lama din otel inoxidabil Sandvik 12C27 produs in colaborare cu Mora Of Sweden si cu maner rezistent la temperaturi inalte.

Amnarul suedez incluz in maner produce o scanteie de 2980 grade Celsius si functioneaza in orice tip de vreme , chiar si in conditii de umiditate.

Munkees iti ofera cutitele pliabile pentru camping, minibricege breloc si multitool-uri compacte precum Munkees Red, Professional, si Ellipse, compacte si usor de transportat cu tine fara sa iti ocupe mult loc in bagaj.

12 Survivors iti aduce un multitool cu 10 unelte incluse, pe un cadru de aluminiu si cu o functie de blocare a uneltei in uz. Vine insotit de teaca din nailon rezistent si poate fi purtat atasat la centura.


Te asteptam in magazinul ProAlpin unde poti vedea cutitele si bricegele de la Opinel, Victorinox, Light My Fire, Munkees si Baladeo.