Cuțite și bricege

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

16 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

16 Produse

Descoperă echipamentul de drumeție complet la magazinul ProAlpin, unde găsești cuțite, bricege și unelte multifuncționale esențiale.

În oferta noastră, vei găsi produse de înaltă calitate de la branduri renumite precum Opinel, Victorinox, Baladeo, SOG, True Utility și Morakniv.

Opinel

Opinel oferă cuțite și bricege clasice, realizate din oțel inox Sandvik 12C27 sau oțel carbon XC90, echipate cu mânere elegante din lemn și sistem Virobloc® de blocare a lamei pentru siguranță atât în poziția deschisă, cât și în cea închisă. Cu duritate excelentă, rezistență la șocuri și umiditate, aceste cuțite pot fi utilizate într-o gamă largă de temperaturi, de la -40 grade până la +80 grade Celsius.

Victorinox

Victorinox este o companie elvețiană renumită, cunoscută în special pentru producția de bricege și cuțite multifuncționale de înaltă calitate. Fondată în 1884 în localitatea Ibach-Schwyz din Elveția de către Karl Elsener, brandul este cel mai bine cunoscut pentru bricegele sale multifuncționale, care au devenit foarte populare în domeniul outdoor și al drumețiilor. Aceste bricege includ diverse funcții utile, cum ar fi cuțite, deschizătoare de sticle, șurubelnițe, riglă, foarfece, etc.

Lamele bricegelor Victorinox sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, iar mulți dintre utilizatori apreciază durabilitatea și ascuțimea acestora.

Un aspect distinctiv al produselor Victorinox este garanția pe viață oferită pentru majoritatea bricegelor și cuțitelor. Acest lucru subliniază încrederea companiei în calitatea și durabilitatea produselor sale.

Pe lângă bricegele multifuncționale, Victorinox produce și o gamă variată de cuțite de bucătărie, cuțite profesionale, ceasuri, bagaje și alte accesorii. Această diversitate îi permite să acopere multiple domenii și să ofere produse de calitate în diferite categorii.

Victorinox este adesea asociată cu standardele înalte ale producției elvețiene. Produsele sale sunt considerate simboluri ale preciziei, durabilității și calității caracteristice acestei țări.

Morakniv

Morakniv oferă cuțitele Mora Companion, fabricate din oțel inoxidabil, cu mânere ergonomice cauciucate pentru o aderență optimă și disponibile într-o varietate de culori.