Frontale si lanterne

Chiar daca planuiesti o drumetie scurta de jumatate de zi sau o iesire de cateva zile, din rucsacul tau nu trebuie sa lipseasca o sursa de iluminat, fie lanterna de mana sau lanterna frontala.

Acestea iti pot salva viata, ajutandu-te sa vezi traseul si sa previi accidentarile care pot avea loc in conditii de luminozitate scazuta.

La magazinul ProAlpin gasesti lanterne Coleman cu sistem BatteryLock ce previne consumul rezidual al bateriilor (descarcarea lor) deconectandul-le de la circuitul electric.

Lanternele Coleman Divide vin in variantele de 75 lumeni, 200 lumeni, 250 lumeni, 350 lumeni si 700 lumeni, cu alimentare baterii sau acumulatori AAA (modelele Divide 75 si Divide 200) si baterii sau acumulatori AA (pentru modelele Divide 250, 350 si 700).

La capitolul lanterne frontale, iti oferim noile frontale Petzl Hybrid: compatibile atat cu acumulator Petzl Core cat si cu baterii sau acumulatori AAA.

  • Petzl Tikkina Hybrid (150 lumeni).
  • Petzl Tikka Hybrid (200 lumeni).
  • Petzl Actik Hybrid  (300 lumeni).
  • Petzl Actik Core Hybrid  (350 lumeni si cu acumulator reincarcabil inclus). 
  • Petzl Reactik Hybrid (300 lumeni , reincarcabila, senzor de lumina si ajustare automata in functie de luminozitatea ambientului)

Cu o putere intre 150 lumeni si 350 lumeni, frontalele Petzl Hybrid iti acopera nevoile pentru o varietate de activitatil outdoor precum: campare, drumetie, alergare, mountain biking, ski.

Pentru cort, poti folosi una dintre frontale pe modul low-medium sau poti folosi lampile de cort dedicate de la Munkees, Easy Camp si Coghlans.

Poti gasi toate aceste lanterne de mana, de cort si frontale in magazinul ProAlpin din Brasov si in magazinul online la https://www.proalpin.ro