Igienă și siguranță

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

19 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

19 Produse

In gama de igiena si siguranta, ProAlpin va intampina cu articole utile atat in drumetiile outdoor cat si in calatoriile obisnuite.

 La capitolul igiena, Sea To Summit iti ofera sapunul de buzunar cu 50 de foite de sapun si sapunul lichid universal cu utilizare de la simplu sapun de maini pana la sampon, gel de dus sau detergent de vase si de rufe. Ambele variante de sapun sunt biodegradabile.

 In completare, poti gasi porsoapele din microfibra tratate cu ioni de argint in variantele de marime XXS pana la XL, usoare, compacte, cu putere de absorbtie mare si cu uscare rapida.

De asemenea, Sea To Summit iti ofera servetelele umede hipoalergenice din vascoza netesuta, disponibile in pachetele compact de 12 bucati cu dimensiunea 16 x 20 cm si pachetele XL cu 8 servetele de dimensiunea 20 x 30 cm, imbogatite cu Aloe Vera si Vitamina E.

 La capitolul siguranta, iti oferim trusele de prim ajutor de la Coghlans si Care Plus, folia si sacii de supravietuire de la Acecamp si Coghlans si incalzitoarele de la Thermopad.

 Pentru protectia impotriva tantarilor avem plasele de tantari Sea To Summit sub forma de piramida, realizate din material 15D Ultra-Vis cu o densitate de 80 / cm² saude310 /cm²,dar si modele de la EasyCamp si Coghlans. Pot fi folosite ca atare in vacantele din Delta sau in camparea langa lacuri dar poti fi si atasate la interiorul corturilor care nu sunt prevazute cu plasa impotriva insectelor.

 Spray-ul pentru ursi este una dintre cele mai eficiente metode de a respinge atacul unui urs, fie el ursul brun carpatin sau alte specii de ursi, intr-o maniera non-toxica, neletala.

 Magazinul Pro Alpin va recomanda spray-ul anti-urs Sabre Frontiersman si Umarex cu concentratie ridicata de Oleoresin Capsicum asigura protectie maxima in situatie de autoaparare si poate fi actionat cu o singura mana.

 Amnarul este ceea ce ai nevoie pentru a aprinde focul in vreme ploioasa, umeda si la temperaturi foarte joase cand chibritul obisnuit nu functioneaza. 

 Amnarul din aliaj magneziu ofera o scanteiefoarte puternica si cu o rezistenta de pana la 12000 de utilizari, va oferim modelele de la Light My Fire, Coghlans si Easy Camp.