Igiena si siguranta

Pozitie
Set Descending Direction

36 pe pagina

Produse 1 la 36 din 39 total

  1. 1
  2. 2
Pozitie
Set Descending Direction

36 pe pagina

Produse 1 la 36 din 39 total

  1. 1
  2. 2

In gama de igiena si siguranta, ProAlpin va intampina cu articole utile atat in drumetiile outdoor cat si in calatoriile obisnuite.

La capitolul igiena, Sea To Summit iti ofera sapunul de buzunar cu 50 de foite de sapun si sapunul lichid universal cu utilizare de la simplu sapun de maini pana la sampon, gel de dus sau detergent de vase si de rufe. Ambele variante de sapun sunt biodegradabile.

In completare, poti gasi porsoapele din microfibra tratate cu ioni de argint in variantele de marime XXS pana la XL, usoare, compacte,cu putere de absorbtie mare si cu uscare rapida.

De asemenea, Sea To Summit iti ofera servetelele umede hipoalergenice din vascoza netesuta, disponibile in pachetele compact de 12 bucati cu dimensiunea 16 x 20 cm si pachetele XL cu 8 servetele de dimensiunea 20 x 30 cm, imbogatite cu Aloe Vera si Vitamina E.

La capitolul siguranta, iti oferim trusele de prim ajutor de la 12 Survivors, folia si sacii de supravietuire de la Acecamp si incalzitoarele de la Thermopad.

Pentru protectia impotriva tantarilor avem plasele de tantari Sea To Summit sub forma de piramida, realizate din material 15D Ultra-Vis cu o densitate de 80 / cm². Pot fi folosite ca atare in vacantele din Delta sau in camparea langa lacuri dar poti fi si atasate la interiorul corturilor care nu sunt prevazute cu plasa impotriva insectelor.

Te asteptam cu toate aceste in magazinul ProAlpin din Brasov si in magazinul online www.proalpin.ro.