Încărcătoare solare

Momentan nu exista produse care sa corespunda criteriilor selectate. Puteti vizualiza mai jos o parte dintre brandurile recomandate.

 

Incarcatoarele solare te ajuta sa iti incarci dispozitivele electronice (telefon, gps, lanterna) folosind lumina solara. In felul acesta, te vei putea bucura de activitatile outdoor, fara sa fii legat de priza.

La ProAlpin gasesti incarcatoare solare de la 12 Survivors, construite cu celule fotovoltaice monocristaline, in variantele de 5.3W cu incarcare de 1 A pe portul USB sau incarcatorul solar de 10.6W cu doua porturi USB de 2.1 A.

Incarcatoarele solare sunt prevazute cu gauri / bucle / inele de prindere pentru o atasare la rucsac, pe copaci ori stanci sau orice alte puncte in care poate fi captata lumina solara necesara generarii electricitatii

Intrucat conditiile meteo sunt in continua schimbare, vor exista intervale de timp cu cer noros in care incarcatoarele solare nu pot avea randament maxim, motiv pentru care este recomandat ca ele sa fie folosite ca solutie complementara, nu ca unica sursa de alimentare a dispozitivelor.

Asta inseamna ca nu se va renunta la acumulatorii/ bateriile de rezerva pentru echipamanetele esentiale precum lanterna si telefonul.

Daca luati in calcul limitele oricarui echipament veti putea sa va bucurati de el fara sa ajungeti in situatii neprevazute care sa va formeze o impresie gresita cu privire la echipamentul folosit si eficienta acestuia.

Va asteptam in magazinul ProAlpin din Brasov, cat si in magazinul online pe www.proalpin.ro, unde puteti gasi incarcatoarele solare de la 12 Survivors.