Mobilier camping

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

5 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

5 Produse

Mobilierul de camping iti face aventurile in natura mai confortabile astfel incat iti vei dori sa petreci cat mai mult timp in aer liber.

O prima caracteristica importanta a mobilierului de camping este posibilitatea de pliere astfel incat sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare si transport, acest aspect fiind facilitat si de geanta de transport sau husa de transport.

A doua caracteristica importanta si care vine in completarea primei caracteristici este greutatea mica, motiv pentru care materialul cadrului este de obicei aluminiu / aliaj de aluminiu.

Materialele textile folosite la mobilierul de camping au rezistenta buna la abraziune si raze UV.

Mobilierul de camping poate inspira si chiar convinge oamenii sa petreaca mai mult timp in natura, facilitand tranzitia de la confortul propriei liocuinte catre beneficiile petrecerii timpului liber in natura.

La ProAlpin poti gasi sezlonguri de camping, scaune de camping, mese de camping de la Outwell, Robens si Easycamp, care ii pot multumi chiar si pe cei mai ezitanti in privinta iesitului in natura.

Te asteptam cu toate acestea in magazinele ProAlpin din Brasov si Sibiu precum si in magazinul online pe www.proalpin.ro