Termosuri si bidoane

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

Produse 1 la 28 din 39 total

  1. 1
  2. 2
Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

Produse 1 la 28 din 39 total

  1. 1
  2. 2

Termosurile au o utilitate atat in activitatile outdoor cat si in oras, la locul de munca sau la scoala.

Posibilitatea de a pastra ceaiul sau ceafeaua fierbinti timp de cateva ore, reprezinta o facilitate incantatoare, in special in sezonul rece.

Avantajele unui termos nu sunt limitate strict la sezonul de iarna, ele putand fi folosite in orice anotimp, atat pentru pastrarea bauturilor calde cat si pentru pastrarea bauturilor reci.
Da: termosurile pot fi folosite si pentru pastrarea bauturilor reci.

De asemenea, exista termosuri pentru mancare, pe care le poti folosi ca sa iei cu tine mancarea ta preferata – o supa crema sau orice alt preparat pe care vrei sa il servesti cald in pauza de masa.

La ProAlpin gasesti termosuri din otel inxoidabil, cu perete dublu, izolatie sub vid de la producatorii Stanley, Primus, Esbit, 360 Degree si Coleman.

Termosurile vin in variantele de 0.4L, 0.5L, 0.75L, 1L, 1.4L sau 1.5L, atat pentru termosurile standard cat si pentru cele pentru mancare.

Capacul are functie de cana / bol de servire.

Daca preferi o solutie compacta pentu transportul cafelei de acasa pana la serviciu, poti alege una dintre canile termoizolante de la Esbit, Stanley sau Robens. Dimensiunile compacte pemit manevrarea cu o singura mana, capacul fiind prevazut cu buton de inchidere / deschidere.