Termosuri si bidoane

Pozitie
Set Descending Direction

52 pe pagina

44 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

52 pe pagina

44 Produse

Termosurile au o utilitate atat in activitatile outdoor cat si in oras, la locul de munca sau la scoala.

Posibilitatea de a pastra ceaiul sau ceafeaua fierbinti timp de cateva ore, reprezinta o facilitate incantatoare, in special in sezonul rece.

Avantajele unui termos nu sunt limitate strict la sezonul de iarna, ele putand fi folosite in orice anotimp, atat pentru pastrarea bauturilor calde cat si pentru pastrarea bauturilor reci.
Da: termosurile pot fi folosite si pentru pastrarea bauturilor reci.

De asemenea, exista termosuri pentru mancare, pe care le poti folosi ca sa iei cu tine mancarea ta preferata – o supa crema sau orice alt preparat pe care vrei sa il servesti cald in pauza de masa.

La ProAlpin te intampinam cu termosurile din otel inxoidabil, cu perete dublu, izolatie sub vid de la producatorii Stanley, Esbit si Coleman.

Termosurile vin in variantele de 0.5l, 0.75l sau 1l, atat pentru termosurile standard cat si pentru cele pentru mancare.

Capacul are functie de cana / bol de servire.

Daca preferi o solutie compacta pentu transportul cafelei de acasa pana la serviciu, poti alege una dintre canile termoizolante de la Esbit, Stanley sau Robens. Dimensiunile compacte pemit manevrarea cu o singura mana, capacul fiind prevazut cu buton de inchidere / deschidere.

La capitolul bidoane, te intampinam cu bidoanele de la Robens , varianta din inox cu capac cu deschidere dubla prevazut cu punct de atasare in exteriorul rucascului.

Pentru cei pasionati de alergare sau care vor o varianta compacta, avem bidoanele pliabile de la 12 survivors, ideale pentru alergare, speed hiking, ciclism sau drumetii.

Te asteptam in magazinul ProAlpin din Brasov si in magazinul online https://www.proalpin.ro/