Termosuri si bidoane

Pozitie
Set Descending Direction

80 pe pagina

50 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

80 pe pagina

50 Produse

Termosurile au o utilitate atat in activitatile outdoor cat si in oras, la locul de munca sau la scoala.

Posibilitatea de a pastra ceaiul sau ceafeaua fierbinte timp de cateva ore, reprezinta o facilitate incantatoare, in special in sezonul rece.

Avantajele unui termos nu sunt limitate strict la sezonul de iarna, ele putand fi folosite in orice anotimp, atat pentru pastrarea bauturilor calde cat si pentru pastrarea bauturilor reci.

De asemenea, exista termosuri pentru mancare, pentru a lua cu tine mancarea preferata – o supa crema sau orice alt preparat pe care vrei sa il servesti cald in pauza de masa.

La ProAlpin gasesti termosuri din otel inoxidabil, cu pereti dubli si izolatie cu vid de la producatorii Stanley, Primus, Esbit, 360 Degrees si Rockland.

Termosurile vin in variantele de 0.4L, 0.5L, 0.75L, 1L, 1.2L sau 1.5L, atat pentru termosurile standard cat si pentru termosurile de mancare. Capacul are functie de cana / bol de servire.

Daca preferi o solutie compacta pentu transportul cafelei de acasa pana la serviciu, poti alege una dintre canile termoizolante de la Esbit, Stanley sau Primus. Dimensiunile compacte pemit manevrarea cu o singura mana, capacul fiind prevazut cu buton de inchidere / deschidere.