Vase si tacamuri camping

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

Produse 1 la 28 din 114 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

Produse 1 la 28 din 114 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Camparea nu este completa fara pregatirea si servirea mesei. Pentru acestea, ai nevoie de vase si tacamuri de camping.

In functie de materialele din care sunt facute, poti opta pentru vase de camping din inox, vase de camping din aluminiu sau vase de camping din titan.

De asemenea, in functie de numarul de persoane, poti opta pentru un vas cu volum de 1l ( ex: Robens Loner sau Robens Turbo Pot), suficient pentru 1- 2 persoane sau pentru seturile de vase de camping de 3- 4 persoane care includ mai multe vase cu volum peste 1l si pana la 2.8 l.

La ProAlpin gasesti atat vase de camping individuale cat si seturi de vase de camping pentru 3- 4 persoane , cu un design ce permite compactarea lor si gestionarea eficienta a spatiului de depozitare.

Materialele folosite sunt inoxul, aluminiul anodizat, aluminiu teflonat sau titanul.

Pentru depozitare, exista vasele din plastic fara BPA si bolurile pliabile din silicon certificat food grade. O varianta foarte eficienta in gestionarea spatiului ocupat este reprezentata de bolurile pliabile prevazute cu capac etans de la Sea To Summit.

La capitolul tacamuri, poti folosi tacamuri din inox, aluminiu, titan sau plastic fara BPA (BPA free).

Ai si tacamuri pliabile de la Munkees, tacamurile clasice de la AceCamp sau versatilele spork-uri de la Sea To Summit, Robens si Light My Fire.