Vase și tacâmuri camping

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

27 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

27 Produse

Camparea nu este completa fara pregatirea si servirea mesei. Pentru acestea, ai nevoie de vase si tacamuri de camping.

In functie de materialele din care sunt facute, poti opta pentru vase de camping din otel inoxidabil, vase de camping din aluminiu, vase de camping din titan sau vase de camping din silicon.

De asemenea, in functie de numarul de persoane, poti opta pentru un vas cu volum de 1l ( ex:Bol Sea To Summit XL-Bowl / X-Seal&Go XL), suficient pentru 1- 2 persoane  sau seturile de vase de camping de 3- 4 persoane care includ mai multe vase cu volum peste 1l si pana la 2.8l ( ex. Set vase pliabile Sea to Summit X-SET 32 / 31 / 21/ 11 )

La ProAlpin gasesti atat vase de camping individuale cat si seturi de vase de camping pentru 3- 4 persoane , cu un design ce permite compactarea lor si gestionarea eficienta a spatiului de depozitare.

Materialele folosite sunt otel inoxidabil, aluminiu anodizat, aluminiu teflonat, titan, silicon si nylon.

Vasele din plastic fara BPA si bolurile pliabile din silicon certificat food grade sunt o varianta foarte eficienta in gestionarea spatiului ocupat precum bolurile pliabile  de la SeaTo Summit prevazute cu capac etans.

La capitolul tacamuri, poti folosi tacamuri din inoxaluminiutitan sau plastic fara BPA (BPA free).

Ai si tacamuri pliabile de la Munkees, tacamurile clasice de la Sea To Summit, sau versatilele spork-uri de la Light My Fire.