Casca schi Relax Wild RH17A6

Alte culori disponibile

 • Casca schi Relax Wild RH17N
 • Casca schi Relax Wild RH17A1

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

GAMA RELAX WILD

GAMA WILD este bestseller-ul castilor Relax. Aceasta gama beneficiaza de toate caracteristicile tehnice care o fac potrivita pentru orice schior cu pretentii: design anatomic, constructie IN-MOLD, sistemul de ventilare ACTIVE BOOST cu flux reglabil de aer  si captuseala preformata SOFT SENSE din fleece cu tratament antibacterian si proprietati termoizolante.

Pozitionarea precisa a ventilatiilor ACTIVE BOOST asigura un flux ajustabil de aer proaspat in interiorul castii si in acelasi timp ajuta la disiparea caldurii excesive si a umiditatii, rezultand un confort termic optim in timpul utilizarii.

Gama WILD beneficiaza de constructia IN-MOLD si tehnologiile I.A.T SYSTEM si ACTIVE BOOST.

Castile Relax produse prin tehnologia IN-MOLD exceleaza la capitolul greutate mica, ceea ce aduce un confort mai mare in timpul purtarii. Nucleul extrem de rezistent la impact al castilor este obtinut prin turnare sub presiune la cald, rezultand o componenta solida unitara. Aceasta tehnica garanteaza rezistenta mare, flexibilitate si mentinerea unui standard inalt de siguranta prin distribuirea eficienta a fortelor de impact.

De asemenea, avem o rezistenta buna la impactul lateral datorita tehnologiei CROSS PROTECT.

 

I.A.T SYSTEM

Un sistem complex de reglare a temperaturii interioare care combina 2 tehnologii unice: ITC – sistemul de circulatie interioara a aerului si sistemul de ventilare activa AIR FLOW. Gurile de ventilare cu un deign precis sunt interconectate prin canale de aer integrate in nucleul castilor pentru a maximiza fluxul de aer si pentru a minimiza aburirea ochelarilor de ski. In acest fel se asigura un flux continuu de aer proaspat in interioarul castii, ceea ce rezulta intr-o termoreglare eficienta a castii.

Confortul termic este asigurat de captuseala preformata cu tratament antibacterian SOFT SENSE, ce ofera un plus de caldura si o senzatie tactila placuta. Materialul folosit este un fleece moale cu tratament SENSITIVE, placut la atingere si termoizolant.

Centura de fixare de la nivelul barbiei beneficiaza de sistemul de inchidere EASY CLICK. Inchiderea Easy Click ajuta la mentinerea castii in pozitie sigura pe cap in momentul impactului si creste astfel nivelul de protectie al castii.

 

DUAL FIX  Sistem de ajustare dezvoltat cu atentie accentuata pe compactibilitatea castii . Prin acest sistem usor si intuitv de folosit, se atinge un grad de compactare tocmai datorita ajustarii precise pe capul schiorului , acesta fiind un aspect care are rol major in siguranta castii. Doar o casca ajustata precis poate oferi siguranta optima.

 

Caracteristici:

 • Constructie IN-MOLD – greutate mica, rezistenta, flexibilitate, distribuirea eficienta a fortelor de impact
 • CROSS PROTECT - Protectie la impact lateral.
 • Ventilare ACTIVE BOOST cu ajustabilitate lina a fluxului de aer, ajuta la disiparea caldurii si umiditatii.
 • Captuseala termoizolanta din fleece antibacterian si cu tratament senzitiv SOFT SENSE.
 • Sistem de inchidere EASY CLICK - rapid si usor.
 • Ajustare pe cap cu sistemul compact DUAL FIX.
 • Certificare: EN 1077-2007.
 • Greutate: de la 350g.
 • Marimi: S (54-56 cm), M (56-58 cm), L (58-60 cm), XL (60-62 cm).

Specificatii

Pentru Barbati Femei
Producator Relax
Greutate (kg) 0.3700
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Scrie un review pentru acest produs

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5