Confidentialitate

Obligatiile ProAlpin:  Magazinul ProAlpin si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul ProAlpin, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului.

 

Informatii personale

Iti respectam invariabil confidentialitatea datelor si ne angajam sa nu transmitem datele furnizate catre terte persoane. Prin accesarea site-ului iti dai acordul preluarii informatiilor si utilizarii lor strict de catre magazinul ProAlpin in scopuri de vanzari si marketing.

Modalitate de colectare a informatiilor personale:

Direct de la dvs. telefonic sau online prin completarea formularului de comanda sau de creare a unui cont pe site-ul ProAlpin.

 Scopul utilizarii datelor cu caracter personal:

- A-ti procesa comenzile si cererile tale;
- A-ti confirma detalii legate de comenzi si livrarea produselor;
- A-ti oferi produsele;
- A te contacta prin posta/ e-mail/ telefon, in legatura cu produsele noastre;
- A-ti transmite oferte, mesaje publicitare si de marketing;
- In vederea alocarii sau oferirii recompenselor si reducerilor;
- Pentru a te inscrie in programe de fidelizare.

 

Drepturile utilizatorilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt reglementate prin Legea nr. 676/2001 cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal de catre site-urile de internet.  Amintim dreptul la informare, dreptul la acces la date si dreptul de interventie.

Pentru exercitarea acestor drepturi te rugam sa ne contactezi la adresa  office@proalpin.ro.