Cort Hannah Bunker - 3 persoane

999,00 lei

Cod produs: H5

Disponibilitate: Stoc epuizat

Disponibil in magazinul ProAlpin:
Cumpărând acest produs acumulezi 832 puncte fidelitate.
  • Livrare gratuită pentru acest produs

Descriere

Cortul Hannah Bunker este un cort mare si confortabil pentru 3-4 persoane. Ideal pentru a fi utilizat pe tot parcursul anului, chiar si iarna la temperaturi mai scazute. Construit din materiale de calitate, prezinta in partea de jos a copertinei un arc din duraluminiu si o multime de alte detalii care intra in constructia cortului Hannah Bunker 500. Partea de jos a copertinei este prevazuta cu un arc din duraluminiu. Acest arc permite instalarea cortului si a marchizei in acelasi timp, ceea ce este extrem de util daca prindeti o zi ploiasa. Marchiza poate fi folosita de asemenea si independent pentru a depozita lucrurile in drumetii.

Cortul este prevazut cu 2 randuri de material sintetic si tuburi duraluminiu. Din punct de vedere structural are 2 intrari deci si 2 precamere foarte spatioase si 1 dormitor. Interiorul este din material respirabil si impermeabil, Polyester Ripstop 30D cu un design din plasa care nu permite intrarea insectelor si asigura o aerisire excelenta. Partea de jos este din Polyester Oxford PU 210 10 000, acoperit cu poliuretan 10,000 mm, rezistent la apa. Intrarile sunt dublata de plase de tantari. Plasa interioara este dotata cu buzunare pentru lucruri marunte si cu agatatori.

Bolta si exteriorul cortului este din 210 Polyester Oxford PU 4000 acoperit cu PU, asigura protectie UV excelenta si rezistenta la apa. Pentru instalare si pozitionare cadrul cortului este prevazut cu maneci din plasa care asigura stabilitate in caz de vant puternic sau precipitatii. Fermoarele sunt impermeabile, prevazute cu valve care impiedica patrunderea apei. Pentru extinderea marchizei exista corzi din nylon cu bare din aluminiu la final. Cadrul este oblic, sprijinit in 3 puncte prin 3 bare duraluminiu. Rack-urile sunt asamblate din sectiuni tubulare cu diametrul de 8.5 mm, dintr-un aliaj Easton 7001-T6. Este recomandat pentru camping si trekking.

Avantaje:

- rezistent la temperaturi scazute

- interior impermeabil si respirabil

- spatios, 2 anticamere si 1 dormitor

- fermoare impermeabile

- materiale de calitate superioara

- design prevazut cu plasa contra tantari

- protectie UV


 

Specificatii

Producator Hannah
Colectie N/A
Greutate (kg) 3.5000
Tip Montane
Anotimp 4 sezoane
Dimensiune pachet (cm) 18 x r45 cm
Bete cort Dural 7001-T6, 8.5 mm
Folie exteriora 4 000 mm WR
Folie podea 10 000mm WR
Numar persoane 3 persoane
Numar intrari 2 intrari
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Scrie un review pentru acest produs

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5