Cort Hannah Expedition - 2 persoane

1.990,00 lei

Cod produs: CRTHE

Disponibilitate: Stoc epuizat

Disponibil in magazinul ProAlpin:
Cumpărând acest produs acumulezi 1,658 puncte fidelitate.
  • Livrare gratuită pentru acest produs

Descriere

Cort Hannah Expedition este un cort de 2 persoane, pentru expeditii, special proiectat pentru a rezista si in situatiile cele mai extreme. 

Forma geodezica si structura asimetrica cu armatura din 6 bete de cort din Durawrap cu diametrul 9.5 mm, ofera cortului stabilitate mare la vant. Materialele de calitate utilizate in constructia cortului si testarea acestuia in mai multe expeditii pe cei mai inalti munti, fac din acest cort alegerea potrivita pentru iubitorii de expeditii montane.

Intrucat este un cort de expeditie, respectiv un cort de 4 sezoane, Hannah Expedition prezinta cateva din caracteristicile cheie cu ajutorul carora cortul face performanta. Astfel, este dotat cu fusta de zapada si asigura o foarte buna ventilatie datorita celor 2 intrari cu care este prevazut si a spatiilor de aerisire.

Modelul Expedition de la Hannah este realizat din materiale de o calitate superioara, astfel, la exterior are un grad de impermeabilitate de 5000 mm WR, avand folia de cort exterioara din poliamida siliconizata. Acelasi material este utilizat si pentru podea, avand un grad de impermeabilitate de 10000 mm WR.

Cortul are o capacitate de 3 persoane si este structurat cu un dormitor si spatiu de depozitare bagaje. La exterior acest cort are dimensiunea de 210 x 415 x 130 cm, in timp ce antecamera este de 210 x 235 x 125 cm. Desi are o suprafata totata de aproximativ 9 mp, cortul are o greutate relativ redusa, doar 5.35 kg, tinandu-se cont de structura acestuia formata de bete de cort din duraluminiu.

Hannah Espedition este un cort testat si recomandat a se utiliza in expeditii montane, in conditii de temperatura extreme si se poate utiliza cu succes si in turele de munte iarna sau chiar in camping. 

Avantaje Cort Hannah Expedition:

- utilizare temperaturi extreme
- bete de cort Durawrap 9.5 mm
- dimensiune pachet redusa, 25 x 45 cm
- grad de impermeabilitate mare 5000 / 10000 mm WR
- fusta de zapada
- 2 intrari
- fermoare YKK

Specificatii

Producator Hannah
Garantie 2 ani
Colectie N/A
Greutate (kg) 4.9500
Tip Expeditie
Anotimp Extreme
Dimensiune pachet (cm) 20 x 45 cm
Bete cort Duraluminiu 9.5 mm
Folie exteriora Siliconized
Folie podea 10 000 mm WR
Numar persoane 2 persoane
Numar intrari 2 intrari

Produse complementare

Scrie un review pentru acest produs

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5