Accesorii corturi camping și munte

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

19 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

19 Produse

Accesorii pentru corturi de la branduri precum EasyCamp, Munkees, Hannah, Robens, Sea to Summit, Coleman și Coghlans aduc un plus de confort și funcționalitate în experiențele tale de camping. Aceste accesorii sunt concepute pentru a face ieșirile în natură mai plăcute și pentru a te asigura că echipamentul tău este pregătit pentru orice situație.

Câteva dintre accesoriile disponibile pentru corturi

  1. Cuie pentru cort de la Easy Camp și Coghlans, cuiele pentru cort asigură o ancorare solidă și stabilă a cortului în diverse tipuri de sol.
  2. Betele pentru cort de la EasyCamp și Hannah sunt esențiale pentru susținerea structurii cortului, oferind stabilitate în condiții diverse.
  3. Corzi / Cabluri de tensionare și inele de ancorare de la Robens și EasyCamp, care contribuie la tensionarea corespunzătoare a cortului și la ancorarea sa în condiții variate de vreme și teren.
  4. Lanternele pentru cort de la Coghlans și Coleman aduc lumină în interiorul cortului în timpul nopții, asigurând o atmosferă confortabilă.
  5. Folia de podea de la Hannah oferă protecție suplimentară împotriva umidității și ploii, menținând interiorul cortului uscat și confortabil.
  6. Prelatele pentru cort de la EasyCamp și Robens adaugă un strat suplimentar de protecție împotriva elementelor, precum ploaia sau soarele puternic.
  7. Plasa de tânțari de la Sea to Summit, adaugă un nivel suplimentar de confort, protejându-te împotriva insectelor în timpul nopții.
  8. Kiturile de reparație pentru cort de la EasyCamp și Coghlans sunt esențiale în cazul unor mici deteriorări, asigurând o soluție rapidă și eficientă.

Aceste accesorii nu doar îmbunătățesc funcționalitatea cortului tău, ci și te pregătesc pentru orice situație în timpul aventurilor tale de camping.