Corturi auto

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

7 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

7 Produse

Corturile de masina sunt o varianta de campare foarte comoda care ofera o experienta unica, diferita de camparea clasica cu cortul direct pe pamant sau camparea cu rulota.

Exista o multime de avantaje ale unui cort auto cu montare pe acoperis:

  • confortul - este principalul avantaj al unui cort auto, pentru ca ofera spatiu de dormit confortabil, cu podea plata, fara denivelari neplacute. Majoritatea modelelor au saltea incorporata, mai confortabila decat orice saltea gonflabila, iar lenjeria de pat ramane in interiorul cortului fara a mai necesita timp de aranjat patul.
  • sunt rapid de instalat sau impachetat, gata de dormit in cateva minute - corturile auto THULE se instaleaza rapid, nu trebuie decat sa desfaci cortul si gata, ceea ce inseamna mai mult timp pentru explorare si mai puțin timp pentru a pregati tabara de campare.
  • priveliste de la inaltime si izolatie fata de solul rece - amplasarea la distanta de sol ofera o priveliste fara egal, de la inaltime, direct din cort, unele modele de corturi auto avand vedere panoramica dar si o buna izolare fata de pamantul rece. In plus, dispare grija amortizarii terenului cu denivelari si poate fi pastrat mai curat si mai uscat la interior, dar fiind amplasarea mai departe de sol, noroi, zapada, si nu in ultimul rand, mai departe de animale.

Pe langa toate acestea, corturile auto ofera si alte beneficii precum: economia de spatiu in portbagaj, sunt construite sa dureze si sa reziste pe orice vreme, pot fi amplasate orice tip de teren si sunt usor de transportat, pe acoperisul masinii.

La ProAlpin gasiti corturi de masina de la brandul suedez Thule, cu capacitate de dormit de 2, 3 sau 4 persoane , durabile si rezistente la imtemperii, realizate cu materiale de cea mai buna calitate.