Corturi auto cu prindere pe plafon - Numar persoane: 3 persoane

Position
Set Descending Direction

52 pe pagina

1 Produse

Position
Set Descending Direction

52 pe pagina

1 Produse

Corturile de 3 persoane mai pot fi corturi de drumetie de 2-3 sezoane sau corturi de 4 sezoane, utilizabile fie in camping obisnuit la joase altitudini, fie la altitudini mari sau chiar in expeditii, in functie de specificatiile tehnice: impermeabilitate, rezistenta la vant, greutate.

Trebuie avut in calcul ca la aceasta categorie, greutatea cortului va depasi 3 kg, putand ajunge pana la peste 6 kg, caz in care se recomanda impartirea sarcinii intre drumeti, insemnand ca partile componente pot fi distribuite in ruscacurile intregului grup. Astfel, “povara” cortului de 3 persoane se imparte egal si nu devine o corvoada, putandu-va bucura usurati de peisajele traseului spre locul de campare.

Pentru corturile de 3 persoane care nu sunt concepute din materiale ultrausoare, greutatea va fi un factor de luat in calcul, facandu-le potrivite pentru campare in zonele in care accesul si transportul sunt posibile cu ajutorul masinii.

La magazinul ProAlpin gasesti corturi de drumetie de 3 persoane, cu 1 intrare, cu 2 intrari sau cu 3 intrari potrivite atat pentru entuziastii care sunt la inceputul experientei de camping (corturi Easy Camp cu un raport calitate-pret foarte bun) cat si pentru drumetii impatimiti care isi doresc corturi cu specificatii tehnice potrivite pentru creasta sau expeditii (4000-5000 mm la folie cu 10000 la podea, bete din aluminiu, rezistenta foarte buna la vant, ventilare buna - Low Vent, multiple intrari, greutate optima).