Corturi auto cu prindere pe plafon - Numar persoane: 4 persoane

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

1 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

1 Produse

O alta clasificare a corturilor se face dupa sezoane. Asadar, corturile de 4 persoane pot fi corturi de 2-3 sezoane sau de 4 sezoane.

Trebuie avut in calcul ca de regula, la aceasta categorie, greutatea cortului va depasi 5 kg, putand ajunge pana la peste 6 kg, caz in care se recomanda impartirea sarcinii intre drumeti, insemnand ca partile componente pot fi distribuite in ruscacurile intregului grup. Astfel, “povara” cortului de 4 persoane se imparte egal si nu devine o corvoada, putandu-va bucura usurati de peisajele traseului spre locul de campare.

Pentru corturile de 4 persoane greutatea va fi un factor de luat in calcul, facandu-le potrivite pentru campare in zonele in care accesul si transportul sunt posibile cu ajutorul masinii, ele incadrandu-se chiar si in categoria corturilor de familie.

La magazinul ProAlpin gasesti corturi de drumetie de 4 persoane, potrivite atat pentru entuziastii care sunt la inceputul experientei de camping cat si pentru drumetii cu experienta in campare la cort.