Corturi de munte, camping și expediție - Numar persoane: 5 persoane

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

1 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

1 Produse

Corturile de 5 persoane se incadreaza in segmentul corturilor de familie, cu spatiu suficient pentru gazduirea a 5 persoane. Inaltimea corturilor de famile permite de regula si statul in picioare, in interior, oferind astfel un plus de confort.

De asemenea, corturile de familie sunt prevazute cu cel putin un antreu spatios, guri de ventilare, permit folosirea mobilierului de camping si ofera o experienta de campare confortabila.

Structura solida aduce dupa sine si o greutate pe masura, transportarea acestui tip de cort realizandu-se in prncipal cu masina pana la locul de campare.

Specificatiile tehnice de impermeabilitate sunt de regula in jurul valorilor de 3000 mm - 4000 mm la folia exterioara si 10000 mm la podea, folia experioara fiind din poliester tratat cu poliuretan iar podeaua din nailon rezistent la abraziune, tratat si el cu poliuretan.

La magazinul ProAlpin gasesti corturi de 5 persoane potrivite atat pentru entuziastii care sunt la inceputul experientei de camping cat si pentru drumetii cu experienta in campare la cort.